خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با آمپول درمان زود انزالی پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
امروز از سایت هنر زندگی با مقاله آمپول درمان زود انزالی همراه شما هستیم. زود انزالی یا انزال زودرس، یک اختلال جنسی محسوب می شود که می تواند زندگی زناشویی فرد مبتلا را تحت تاثیر قرار دهد. زود انزالی در واقع به وضعیتی گفته می شود که در آن ارگاسم مرد بسیار زودتر از حد معمول و مورد انتظار طرفین اتفاق می افتد. در این حالت ابتدا زندگی جنسی خود فرد دچار اختلال شده و سپس نبود رضایت جنسی از طرف شریک جنسی فرد مبتلا به این اختلال جنسی باعث بروز مشکلات زناشویی می شود. زود انزالی باید توسط روانشناسان شناختی بررسی و مراحل درمان آن آغاز شود. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.
از اختلالات جنسی در هنگام رابطــه جنسی که مردان درگیر آن هستند و عوامل متعددی در به وجود آمدن آن دخیل است زودانزالی می باشد. به این اختلال، زود انــزالی یا انزال زودرس گفته می شود. قبل از دخول یا یک دقیقه پس از دخول، مرد انزال می کند. این اختلال در روند زندگی زناشویی بسیار تاثیر گذار است و می تواند روند زندگی زناشویی و کیفیت روابط جنسی بین زوجین را کاهش داده و باعث به وجود آمدن مشکلاتی از قبیل بی میلی به رابطه ی جنسی شود و همچنین در علاقه و احساس صمیمیت بین زوجین هم اثر گذار خواهد بود.
از آنجایی که در این اختلال جنسی، مرد قبل از به ارگاسم رسیدن همسر به انزال می رسد، از همین رو توانایی به ارگاسم رساندن همسر خود را ندارد و رابطه ی جنسی نمی تواند به کیفیت مد نظر زوجین برسد و همین امر مشکلات فراوانی را در زندگی مشترک به وجود می آورد. این اختلال جنسی در صورت عدم توجه برای درمان، در بسیاری از جدایی های عاطفی نقش تاثیر گذاری دارد و برای درمان آن باید تعجیل شود.
از مهم ترین علائم روحی زود انزالی، عدم رضایت شریک جنسی از رابطه ی جنسی و احساس بی کفایتی جنسی در مرد است. در این هنگام از آن جایی که برانگیختگی جـنسی به طور غیر معمول زودتر از حد معمول اتفاق می افتد انزال زودرس رخ می دهد. یکی دیگر از علائم مهم زود انزالی، رسیدن به انزال ظرف دو دقیقه دخول است که به طور کلی رابطه ی جنسی را دچار خلا می کند و شریک جنسی هرگز نمی تواند به ارگاسم برسد. از همین رو مشکلاتی را به وجود می آورد.
از علائم دیگر زود انزالی، نبود توانایی در کنترل و عدم توانایی در افزایش زمان انزال در مردان است که در آن بعد از دخول، فرد کنترلی بر انزال خود ندارد و پس از گذشت یک دقیقه یا کم تر به ارگاسم رسیده و رابطه جنسی را به اتمام می رساند.
زود انزالی بر دو عامل مهم استوار است که در ادامه به بررسی کامل این دو عامل می پردازیم:
در واقع از نظر فزیولوژیکی، عوامل جسمانی فرد می تواند در بروز این اختلال جنسیتی موثر باشد. از جمله مهم ترین عوامل بیولوژیکی و جسمانی می توان به اختلال در ترشح هورمون های جنسی در مغز اشاره کرد که در آن با عدم توازن در تولید و ترشح هورمون های جنسی، فرد به بیماری انزال زودرس مبتلا می شود. علاوه بر اشکال در توازن تولید و ترشح هورمون های جنسی منتهی به بروز انزال زود رس، عدم تعادل در ترشح هورمون های دیگر بدن و همچنین مشکلات جسمانی دیگر علاوه بر مـشکلات جنسی در مردان نیز در بروز زودانزالی موثر هستند. برخی از این مشکلات عبارتند از:
_مشکلات تیروئید
_واکنش های غیر طبیعی سیستم انزال
_قطع شدن بخشی از اندام تناسلی مردان
_سطح غیر طبیعی هورمون ها
در بسیاری از موارد اضطراب عملکرد جنسی ناشی از زودانزالی، ممکن است مرد را دچار احـساس گناه کرده و در تشدید شرایط زودانزالی موثر واقع شود. استرس و اضطراب از عوامل مهم زودانزالی با منشا روانی هستند. استرس و عدم توانایی برای کنترل انزال باعث می شود که در طول رابطه جنسی و برای رسیدن به ارگاسم عجله کرده و بخواهد رابطه جنسی را زودتر به اتمام رساند. خود همین تصمیم بر بی کیفیت شدن رابطه و عدم رضایت جنسی می افزاید. در بسیاری از اوقات که فرد مورد نظر با دارا بودن اضــطراب عملکرد جنسی و کمبود عزت نفس، هنگام آمیزش جنسی تمایل دارد زودتر از وقت معمول به ارگاسم رسیده و رابطه جنسی را به اتمام رساند، موجبات ناکامی جنسی شریک زندگی فراهم می شود. از همین رو باعث بروز مشکلاتی در روابط بین فردی زوجین شده و در بلندمدت از یک علت ثانویه برای ایجاد تنش در روابط به یک علت اصلی بدل می گردد و دور باطلی از نارضایتی و استرس و زودانزالی شکل می گیرد.
بسیاری از مردانی که از سنین پایین دچار مشکل اختلال نعــوظ بوده اند و از آن به عنوان یک شرایط خجالت آور برای خود برده اند یا تمایلی به برقراری رابطه جنسی ندارند و یا با حس شرم و بدبینی زیادی دست و پنجه نرم کرده و با عوارض روانشناختی آن روبرو می شوند. در این صورت مشکلات دیگری برای زوجین به وجود می آید؛ اعم از بروز خیانت در زوجین به علت نیاز جنسی و نبود رابطه جنسی با کیفیت مطلوب.
از آنجایی که این اختلال جنسی بر دو عامل بیولوژیکی و روانشناختی استوار است، از همین رو نمی توان تنها راه درمانی را مراجعه به پزشک عنوان کرد. به علت اینکه این اختلال بیشتر در سطوح روانشناختی اتفاق می افتد، مراجعه به مشاوران و روانشناسان در حیطه جنسی و همچنین برگزاری جلسات زوج درمــانی از طرف مشاور و روانشناس و شرکت در این جلسات از طرف زوجین می تواند کمک شایانی به این افراد کند.
اما بهتر است ابتدا با مراجعه به یک متخصص اورولوژی عوامل فیزیکی و پزشکی احتمالی رد شود؛ که در صورت عدم نی
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*