علت احساس بدبختی | چرا انقدر احساس بدبخت بودن می کنم؟
علت احساس بدبختی چیست؟ یکی از احساسات منفی که خیلی از افراد این روزها تجربه میکند احساس بدبختی و بیچارگی است. این احساسات بر اعتماد به نفس و روان افراد تاثیر زیادی می گذارد و حتی سبب می شود که شخص از تلاش کردن برای بهبود اوضاع زندگیاش دست بردارد و در فکر مشکلات روزمره غرق شود. در نتیجه احساس بدبختی او بیشتر می شود. این احساسات روز به روز روح و روان انسان را بیشتر آزار می دهد. بنابراین راه هایی برای رهایی از این اوضاع ضروری است. برای دریافت مشاوره تلفنی فردی کلیک کنید.
دلایل ایجاد احساس بدبختی
هر انسانی ممکن است گاهی روزهای سر خوشی و شادی او باشد و گاهی خودش را بدبخت ترین و بد شانس ترین انسان روی زمین بداند. یک روز با تمام وجودش عاشق زندگی کردن است و سعی می کند به همه آرزوهایش برسد. حتماً شما هم روزهایی را در زندگی داشته اید که خودتان را بهترین و خوشبخت ترین فرد دنیا می دانستید و حس زندگی در درون تان جاری بود. اما گاهی اوقات وجود انسان سرشار از نومیدی و غمگینی میشود و احساس رضایت از زندگی او بسیار کم می شود. حقیقت این است که غم ها و شادی ها کنار هم هستند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه احساس رضایت از زندگی کلیک کنید. غم ها می آیند تا شادی ها برای انسان یکنواخت نباشد و شادیها می آیند تا غم ها را از دل ما بیرون ببرند. این روزها بیشتر قشر جوان برخلاف شور و حالی که باید داشته باشند احساس غمگینی و بدبختی می کند و دائم از روزگار می نالند. شاید علت مسائل اقتصادی باشد اما گاهی خود افراد هم با سبک زندگی که انتخاب میکنند سبب افسرده بودنشان می شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد افکار منفی کلیک کنید.
1-مقایسه های افراطی در فضای مجازی
امروزه خیلی از افراد در هر رده سنی عکس های خود را در فضای مجازی مانند اینستاگرام به اشتراک میگذارند. علاوه بر این آنها زندگی افراد را در این دنیای مجازی رصد می کنند و به حال افرادی که خوشی های بهتری از آن دارند غبطه می خورند. حتی اگر آن شادی ها واقعی نباشد پس نباید انسان گمان کند که تمام روزها و ساعات این افراد در همین عکسها خلاصه شدهاند. چراکه شما هیچ خبری از پشت صحنه آن عکس ها و شادی ها ندارید. بنابراین ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی کلیک کنید. کسانی که مدام در فضای مجازی هستند برای عقب نماندن از قافله سعی می کنند که آنها هم عکس های زیبا و جذابی از خودشان بگیرند تاهم تعداد لایک بالا تری داشته باشند و هم احساس بهتری پیدا کنند. اما آنها نمی دانند که به مرور زمان معنای زندگی را از دست میدهند و فقط غرق در فضای مجازی می شوند. گاهی هم به دلیل اینکه نمی توانند مخاطب و فالوور بالاتری داشته باشند احساس سرافکندگی می کنند. بنابراین سیر کردن مداوم در فضای مجازی علاوه بر فرسودگی روانی که برای افراد بار میآورد آنها را از دنیای واقعی و کار و تلاش برای پیشرفت و آینده بازمیدارد.
2-علت احساس بدبختی | ترس از شکست خوردن
اکثر اوقات ترسی که در درون انسانها نفوذ کرده به علت عدم مقابله با آن است. ایی که خیلی از انسانها دارند باعث میشود که نتوانند به خیلی از رویاها و آرزوهای خود جامه عمل بپوشاند و در مسیر پیشرفت و رشد حرکت کنند. در نتیجه این احساسات باعث می شود که آنها وارد هیچ رقابت و عرصهای نشوند چرا که می ترسند شکست بخورد و در نهایت افسردگی و احساس بدبختی را برایشان به بار میآورد. اما کسانی که قدرت ریسک پذیری بالایی دارند و به صورت عاقلانه با ترس های خود عاقلانه برخورد می کنند و یا حتی قدم هایی برای درمان آنها بر می دارند احساس شادمانی و رضایت بیشتری دارند. ترس از شکست خوردن مداوم فقط باعث عقب ماندن شما از زندگی میشود و چیزی جز احساس ضعف و ناامیدی به وجود نمی آورد.
3-شفاف سازی معیارهای خود
گاهی بهتر است انسان با خودش خلوت کند و از خودش بپرسد که چه معیارهایی تعیین کننده خوشبختی است. چه ملاک هایی از خوشبختی را تا امروز در زندگی اش به دست آورده است. به چه کسی بدبخت می گوید. جنبه های مثبت و منفی زندگی او چیست. آیا ملاک خوشبختی را مدرک دانشگاهی و ثروت می داند یا احساس ارزشمندی و معنویت. تا الان چقدر قدم هایی برای خوشبختی اش برداشته است. هر انسانی ممکن است در زندگی معیارهای متفاوتی برای خوشبختی داشته باشد. بنابراین اگر کسی در اطرافیان شما صرفاً مدرک دانشگاهی و یا ثروت زیاد و داشتن چندین خانه و ماشین را معیار خوشبختی خودش می داند دلیلی ندارد که شما هم آن را ملاکی برای خودتان در نظر بگیرید. شما بهتر است معیارهای خودتان را از خوشبختی بدانید چرا که شاید معنویت و آرامش و دوستان با محبتی که شما دارید آن ها نداشته باشند. در نتیجه بهتر است با خودتان روراست باشید و ملاک های خودتان را در نظر بگیرید.
4-داشتن آرزوهای قابل دسترس و غیر فانتزی
کسانی که آرزوهایی دارند که برای آنها تلاشی نمی کنند دچار احساس ناامیدی و بدبختی می شوند. مانند کسی که دوست دارد فضانورد شود و یا شخصی مثل انوشه انصاری شود اما صرفاً به چند کلاس نجوم رفته و فقط خودش را در خیالاتش در فضا و فلان سیاره تصور می کند. آرزو داشتن خوب است و به انسان انگیزه و اراده و انرژی بیشتر برای تلاش می دهد. اما صرف آرزو داشتن آن هم از نوع خیالی فقط باعث توهم و در نهایت افسردگی می شود. بهتر از آرزوهایی داشته باشید که بتوانید به آنها برسید و برای شما معقول و قابل دسترس باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه مقابله با ناامیدی کلیک کنید.
5-چشم بستن به روی حقایق
هر کسی که در زندگی به موفقیت رسیده است قطعا تلاش زیادی برای آن کرده است. بنابراین وقتی به موفقیت ها و پیشرفت و ثروت یک فردی نگاه می کنید به این بیاندیشید که او چه مسیر سختی را طی کرده تا به اینجا رسیده است. موفقیت و پیشرفت یک شبه از آسمان فرود نیامده است. فرد برای رسیدن به این جایگاه سختی های زیادی کشیده و مطمئناً هزاران بار به زمین خورده و شکست خورده است تا توانسته است به پیشرفت برسد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه اصول موفقیت کلیک کنید. نتایج تحقیقات دانشگاهی در بریتانیا نشان می دهد که اینستاگرام بدترین شبکه اجتماعی است که تاثیرات منفی زیادی بر روی سلامت جوانان می گذارد و کاربران این شبکه اجتماعی بیشتر از سایر کاربران احساس بدبختی و ناامیدی می کنند. شبکههای اجتماعی اگرچه محبوبیت زیادی اخیراً پیدا کردهاند اما هدف از طراحی این شبکه ها گسترش ارتباطات اجتماعی و سرگرمی بوده است. هرچند تحقیقات جدید حاکی از آن است که این شبکه ها در کنار کارکرد اصلی خود بر روح و روان افراد تاثیرات مخرب گذاشته اند.
6-توقعات تشدید و اشتباه
خیلی از مواقع انسان ها توقعات زیاد و غیر منطقی از خودشان اطرافیان و زندگی دارند. مسلماً این توقعات زمانی که برآورده نمی شوند باعث احساس بدبختی و افسردگی می شود. مثلاً فردی که همیشه از همسر خود انتظار دارد که کنارش باشد و بهترین هدایا را برای او بخرد و همیشه با او موافقت کند قطعاً این توقع اشتباه و غیر قابل اجرا است. بنابراین اگر کسی خواستار آرامش و راحتی بیشتری در زندگی انسان است بهتر است انتظارات خود را بشناسد و ببینید که آیا آنها با واقعیت مطابقت دارند یا خیر. گاهی انتظاراتی که انسان دارد با شرایط مالی یا توان اطرافیان منطبق نیست. بهتر است ابتدا امکانات خود را بشناسید و سپس توقعی متناسب با آن داشته باشید.
7-علت احساس بدبختی | محیط زندگی فرد
وقتی که فرد از زندگی تنش زیادی دارد و در یک خانواده پر تنش بزرگ می شود نسبت به اطرافیان و زندگی دید منفی و مثبت بینانه پیدا میکند چرا که فرد تحت تاثیر آنها قرار می گیرد و ممکن است خودش هم از ا
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده
اند*