خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با اختلال نعوظ پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
اختلال نعوظ یکی از اختلالات رایج در میان مردان است که باعث میشود فرد نتواند در حین رابطه جنسی به نعوظ برسد و کارکرد جنسیاش به شدت افت پیدا میکند. چنین شرایطی بر رضایت زناشویی و روابط عاطفی زوجین تاثیر گذاشته و در موارد شدیدتر ممکن است منجر به مشکلاتی از جمله طلاق و سردی عاطفی شود. مشکلات جنسی مردان بر اعتماد به نفس و خودباوری آنها تاثیر میگذارد و در نتیجه کیفیت دیگر ابعاد زندگی مردان مثل کار، روابط بین فردی، تحصیلی و... افت پیدا میکند. در چنین شرایطی برای درمان ممکن است از روشهای ناسالم استفاده کنند. قبل از هر اقدامی بهتر است مشکل اصلی ابتدا مشخص شود، سپس برای آن به دنبال راهکاری باشید. مشاوره جنسی یکی از راهکاریی است که می تواند در کاهش تنش ها موثر باشد. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.
اختلال نعوظ یکی از انواع اختلالات جنسی است که بر عملکرد جنسی مردان تاثیر دارد. این اختلال اغلب قابل درمان میباشد. در این اختلال مرد در رسیدن به وضعیت نعوظ یا حفظ آن دچار مشکل است. در نتیجه مرد در حفظ نعوظ ناتوان شده و هنگام رابطه جنسی نمیتواند کارکرد مناسبی داشته باشد. بی میلی جنسی در زنان از جمله اختلالات مشابه در خانمها است.
نعوظ یک حالت فیزیولوژیک میباشد که هنگام برانگیختگی جنسی با هجوم خون به آلت تناسلی ایجاد میشود. در واقع هنگام نعوظ شاهد پرخونی آلت تناسلی میباشیم. این پرخونی باعث افزایش قوام آلت برای انجام عمل دخول میشود و فرد میتواند دخول را تا هنگام انزال ادامه دهد. اگر فرد زودتر از زمان انتظار ارضا شود زود انزالی و دیرتر از آن دیر انزالی تشخیص داده میشود.
مردان مبتلا به اختلال نعوظ هنگام رابطه جنسی، به وضعیت نعوظ دست پیدا نمیکنند و یا علیرغم دست پیدا کردن به نعوظ، در حفظ کردن آن تا اتمام فعالیت جنسی به مشکل بر میخورند. حالت دیگر از اختلال نعوظ کم شدن سفتی آلت هنگام نعوظ است که رابطه جنسی را با مشکل و دشواری مواجه میکند.
در کسانی که به این اختلال دچار هستند، نعوظ فقط در مواقعی که مقاربت مد نظر نیست ایجاد میشود. مثلا ممکن است مرد در حین خودارضایی به نعوظ دست پیدا کند و آن را در طی خودارضایی حفظ کند. در اختلال نعوظ تورم اندام تناسلی به هیچ وجه ایجاد نمیشود و لیزشدگی اگر در ابتدای امر ایجاد شود میزان آن کم بوده و رابطه جنسی را تسهیل نمیکند. برای کسب آگاهی در خصوص ترک خود ارضایی کلیک کنید.
اختلال نعوظ از نظر اینکه در چه زمانی به وجود آمده باشد میتواند انواع مختلفی داشته باشد.
اختلال نعوظ از نظر فراگیر بودن نیز به دو دسته تقسیم میشود.
اختلال نعوظ ممکن است در نتیجه علل ارگانیک (مثل عروقی، نورولوژیک، هورمونی، آناتومیک، دارویی)، علل فیزیولوژیک یا علل روانشناختی یا ترکیبی از آنها باشد. ولی اختلال نعوظ در مردان مسن و جوان معمولا ریشه روانشناختی دارد. در واقع مسائل روانشناختی نقش عمدهای در کارکردهای جنسی انسان بازی میکنند و معمولا ترکیبی از این عوامل دست به دست هم میدهند تا اختلالات جنسی را به وجود آورند. به همین علت پیدا کردن یک علت واحد معمولا سخت است. عواملی که دخیل در این اختلال هستند شامل موارد زیر میباشند.
اضطراب در آمیزش جنسی: اضطراب عملکرد جنسی باعث افت کیفیت رابطه میشود. نداشتن اعتماد به نفس کافی و ترس از کمبود توانایی در برقراری رابطه، فرد را دچار اضطراب و در نتیجه باعث نعوظ در فرد میشود.
خصومت یا احساسهای منفی: خصومت نسبت به شریک جنسی ممکن است خود را به شکل اختلال نعوظ نشان دهد. فرد چون نمیتواند خصومت خود را به شکل دیگری نشان دهد، ناخودآگاه با اختلال نعوظ همسرش را ناکام میسازد.
فشار و استرس روزمره: استرس، اضطراب و افسردگی و فشارهای روانی روزمره ممکن است عملکرد جنسی فرد را کاهش دهند و آمادگی برای رابطه زناشویی را کم کنند.
تجربیات دوران کودکی: تجارب کودکی و باورهای سختگیرانهای که فرد از ابتدای زندگی نسبت به روابط جنسی داشته است، بر عملکرد جنسی او تاثیر دارد.
عقده مادونا- پوتانا: مرد نمیتواند احساس محبت به یک زن را با میل جنسی نسبت به او وفق دهد و با این احساسات متعارض فقط قادرند با زنهایی آمیزش جنسی موفق داشته باشند که آنها را پستتر میپندارند. این اختلال به عنوان یکی از اختلالات کژکاری جنسی شناخته می شود.
جهت گیری جنسی نامشخص: مشکل در جهت گیری جنسی نسبت به جنس موافق یا مخالف دارند.
برای آشنایی بیشتر در زمینه مشکلات جنسی مردان کلیک کنید.
روابط خارج زناشویی: درگیریهای احساسی خارج از رابطه زناشویی ممکن است باعث اختلال نعوظ در ارتباط با همسر شود.
مشکلات بین فردی: ناتوانی برای اعتماد و مشکلات بین فردی به دلیل فوبیا، ترس، اضطراب و خشم از علل مشکلات بین فردی است.
یکنواختی در رابطه: یکنواختی و سرد شدن رابطه جنسی باعث بی میلی جنسی می شود.
علاوه بر این موارد، سیگار و سوء مصرف مواد مخدر، اعتیاد به الکل (الکلیسم)، داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد اضطراب، بیماریهای دستگاه درونریز، اختلالهای عصبی و بیماریهای جسمانی و بالا رفتن سن در ترکیب با عوامل قبلی میتوانند اختلال نعوظ را ایجاد کنند.
در صورتی که اختلال نعوظ بر اثر عوامل روانشناختی گفته شده به وجود آمده باشد، روان درمانی و سکس تراپی میتواند گزینه مناسبی برای حل مشکل تلقی شود. طبق تحقیقات مشاوره جنسی و مشاوره زوجین برای بهبود روابط و آموزش تکنیکهای جنسی جهت افزایش کیفیت رابطه موثر بوده است. در برخی از موارد فرد به علت مشکلات بیولوژیکی مثل اختلالات تیروئید، آدرنال، هیپوفیز و… نیاز به درمان هورمونی خواهد داشت.
علاوه بر درمانهای روانشناختی و هورمونی اولین گزینه درمان دارویی برای درمان نعوظ گروهی از داروها به نام PDE است. این درمانها باید توسط متخصص تشخیص و تجویز شوند.
برای کسب آگاهی از انواع قــرص نعوظ برای درمان اختلال نعوظ کلیک کنید.
به عنوان آخرین راهکار درمانی اختلال نعوظ، زمانی که هیچ یک از راههای درمانی نتیجه بخش نباشد استفاده از پروتز است. در مواقعی که بافت آلت آسیب دیده باشد و به هیچ عنوان نعوظ شکل نگیرد با قرار دادن سیلندرهای پروتز در درون آلت، بافت ها ترمیم شده و به حالت نعوظ کمک می شود.
متخصصان طب سنتی ممکن است درمانهای پیشنهادی برای اختلال نعوظ داشته باشند. توجه داشته باشید طب سنتی یک درمان مکمل محسوب میشود که در کنار درمانهای دیگر میتواند اثربخش باشد.
بعضی مواقع که میخواهم نزدیکی کنم با همسرم یا دچار عدم نعوظ میشوم و یا اینکه نعوظ کامل میشود اما بعد یک یا دو دقیقه آنرا ازدست میدهم. ۲۵ سال هم سن دارم. چکاری باید انجام بدهم؟
شما هم دچار اختلال در بدست آوردن نعوظ هستید و هم دارای مشکل در حفظ نعوظ. با توجه به سن شما، احتمالا یک دلیل مهمی باید داشته باشد. توصیه میکنم که به پزشک متخصص مراجعه نمائید.
پاسخ این سؤال به اندازه زيادي بستگی به تعریف شما از طولانی مدت بودن دارد. درصورتی که نعوظ چهار ساعت یا بیشتر، بدون تحریک جنسی طول بکشد، نعوظ دائم نامیده ميشود. به طور رایج تحریک سبب ميشود که خون در آلت تناسلی جریان پیدا کند که این جریان خون، سبب ایجاد نعوظ ميشود. پس از انزال یا درصورتی که تحریک قطع شود جریان خون قطع شده و نعوظ پس رفت ميکند. امکان دارد گاهی خون فرستاده شده به آلت تناسلی براي ایجاد نعوظ به دام بیفتد و باعث ایجاد نعوظ دائم شود که میتواند بسیار دردناک باشد و درصورتی که زود درمان نشود باعث ایجاد زخم در داخل آلت تناسلی شده و در بعضی موارد اختلال نعوظ دائم را در پی خواهد داشت.
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*