خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با سرد مزاجی زنان بعد از زایمان پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
سرد مزاجی زنان بعد از زایمان یکی از مشکلات شایع جنسی و زناشویی است. زنی که به تازگی زایمان کرده، درگیر مشکلات جسمی و روانی میشود که ممکن است زندگی زناشویی او را با چالشهای اساسی مواجه کند. باید توجه کنیم که زایمان فرایندی طبیعی و مهم است که جسم و روان زن را متحول میسازد. سرد مزاجی جنسی پس از زایمان دلایل فیزیکی و روانی متعددی دارد که پس از شناسایی کاملاً قابل درمان خواهد بود. در ادامه مقاله به بررسی کامل سرد مزاجی جنسی پس از زایمان میپردازیم. با توجه به اهمیت موضوع سرد مزاجی شما میتوانید از مشاوره جنسی کمک بگیرید تا به راهحل مناسبی برسید. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.
سرد شدن رابطه پس از زایمان بسیار مورد رایجی در میان زوجهاست. زایمان فرایندی است که جسم و روان زن را متحول کرده و به همین دلیل پس از زایمان مدتی وقت لازم است تا یک زن بتواند آمادگی خود را برای رابــطه جنسی دوباره به دست بیاورد. این مدت زمان در هر فرد متفاوت است؛ برخی از زنان پس از چند هفته آمادگی خود را به دست میآورند ولی برخی به 4 تا 6 ماه زمان نیاز دارند. درصورتی که زن و مرد از این مدت زمان آگاهی نداشته باشند ممکن است مشکلاتی در زندگی مشترک ایجاد شود. زن احساس میکند که بی کفایت است و دیگر توانایی سابق را ندارد و مرد احساس میکند که کنار گذاشته شده است. پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله سرد شدن رابطه پس از زایمان را مطالعه فرمایید.
دلایل فیزیولوژیکی بی میلی جنسی در زنان و سرد مزاجی پس از زایمان به ترتیب زیر است:
_به هم خوردن میزان ترشح هورمونها
_پارگی واژن و آسیب دیدگی در اثر زایمان
_شل شدن عضلات کف لگن و افتادگی واژن از دلایل سرد مزاجی زنان بعد از زایمان
_خشکی واژن که باعث مقاربت دردناک میشود
_ناتوانی در نگهداری مدفوع و ادرار در حین رابطه جنسی
_کاهش حسی واژن
معمولا زوجین قبل از آن که مشکلی پیش بیاید به دنبال درمان نمیگردند. سرد مزاجی ممکن است حتی در مواردی تبدیل به دلزدگی زناشویی نیز بشود. با شناخت دلایل سرد مزاجی پس از زایمان میتوانید از بروز بسیاری از ناراحتیها پیشگیری کنید.
از هر صد نفری که زایمان میکنند ده تا پانزده نفر دچار افسردگی پس از زایمان میشوند. افسردگی پس از زایمان به دلایلی مثل مشکلات بارداری، اختلالات هورمونی، استرس و غیره به وجود میآید. به همین دلیل پس از زایمان میل جنسی زن به شدت کاهش مییابد و هیچ لذتی از رابطه جنسی نمیبرد. معمولا به دلیل مشغله رسیدگی به نوزاد، افسردگی پس از زایمان به نوعی تعبیر به خستگی و کم خوابی مادر می شود. تشخیص زود هنگام این اختلال می تواند در بهبود سریع تر آن موثر باشد. با استفاده از تست آنلاین افسردگی پس از زایمان می توان بدون فوت وقت در تشخیص و درمان افسردگی اقدام نمود.
فعل و انفعالات هورمونی که به دلیل زایمان در بدن زن اتفاق میافتد، پیامدهای روحی و روانی زیادی با خود به همراه دارد. یکی از آنها بیعلاقگی به رابطه جنسی است. در مدت زمانی که زن نیازمند آمادگی برای رابطه جنسی بعد از زایمان است، برخورد مرد بسیار مهم بوده و تاثیر زیادی در شرایط روحی زن دارد.
بارداری، زایمان و بچهداری قوای جسمی زن را به شدت تحلیل میبرد و بطور طبیعی تمایل او برای رابطه جنسی کاهش مییابد. به همین دلیل بهتر است مرد در نگهداری از بچه به همسر خود کمک کند و ساعاتی برای استراحت زن نیز در نظر گرفته شود تا خستگی باعث مشکلات روابط زناشویی نشود. استراحت کافی و تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی محرک جنسی می تواند بهترین راهکار برای رفع این مشکل باشد.
زایمان باعث تغییرات زیادی مثل اضافه وزن در ظاهر زن میشود و ممکن است برخی از زنان، از این تغییرات احساس خجالت کنند و به همین دلیل از رابطه جنسی سرباز زنند. اگر این نگرانی و نوع نگرش درمان نشود می تواند در طولانی مدت تبدیل به اختلال بدریخت انگاری بدنی شود. باید به زنان اطمینان داد که این تغییرات ظاهری طبیعی است و به تدریج به حالت قبل باز میگردد.
ممکن است حضور نوزاد در اتاق خواب، زن را برای رابطه جنسی معذب کند. برای فرزند پروری صحیح بهتر است اتاق نوزاد از همان ابتدا جدا باشد و مادر برای شیر دادن و انجام کارهای نوزاد به اتاق او برود ولی برخی از مادران برای دسترسی راحت به نوزاد، او را به اتاق خود میآورند. این کار باعث مشکلاتی برای نوزاد و والدین میشود که سرد مزاجی زنان بعد از زایمان و ارضا نشدن زنان یکی از آنها میباشد.
تولد فرزند اول، سختی های زیادی برای مادر به همراه دارد و توان او را به شدت کاهش میدهد. به همین دلیل ممکن است زن نگران بارداری مجدد خود باشد و از رابطه جنسی سر باز زند. بارداری زودهنگام و در زمان شیردهی چالش های بسیاری پیش روی مادر قرار می دهد. به همین دلیل زن ممکن است به دلیل نگرانی از این چالش ها کاهش میل جنسی بیشتری را تجربه کند. در این شرایط می توان با بکارگیری روش های مطمئن پیشگیری از بارداری خطر ریسک بارداری را کاهش داد تا این نگرانی کاملا برطرف شود.
یکی دیگر از عوامل موثر در سرد مزاجی زنان شیردهی می باشد. در دوران شیردهی سطح اســتروژن پایین است. به حدی که روند تخمک گذاری را نیز مختل می کند. با پایین بودن سطح استروژن خشکی واژن اتفاق می افتد و باعث کاهش میل جنسی در زنان می شود.
برای درمان، لازم است تا دلایل سرد شدن رابطه زناشویی به درستی تشخیص داده شود. مشکلات فیزیولوژیکی با دارو درمانی و استراحت درمان میشوند. مشکلات روانی با ایجاد بینش نسبت به موقعیت جدید زن و حس مــادر شدن و تفکیک هویت زنانه و مادرانه بهبود پیدا کرده و زن این توانایی را کسب میکند که هم نقش زنانه و هم نقش مادرانه خود را بپذیرد. هم چنین لازم است که افراد خانواده نیز نسبت به وظیفه خود در مقابل مادر و نوزاد آگاهی داشته باشند تا بتوانند باری از روی دوش مادر تازه بردارند. در صورت کمک خانواده و خصوصا همسر، زن می تواند بر تغییرات زندگی خود مسلط شود . توصیه می شود برای آگاهی بیشتر مقاله افزایش میل جنسی زنان را مطالعه فرمایید.
همانطور که گفته شد سرد مزاجی زنان بعد از زایمان دلایل متعددی دارد که نگرش منفی نسبت به خود و نگرانیهای فکری نیز از دلایل بسیار مهم آن است. به همین دلیل ضروری است که زنان بعد زایمان از یک روانشناس کمک بگیرند تا از بروز انواع اختلالات جنسی جلوگیری شود. توجه داشته باشید که رابطه جنسی بخش بسیار مهمی از زندگی زناشویی میباشد. سرد مزاجی زنان بعد از زایمان تا حدودی طبیعی است اما در صورت عدم درمان، بسیار جدی شده و مشکلات زیادی را به وجود میآورد. به همین منظور مرکز مشاوره حامی هنر زندگی با کادری مجرب آماده ارائه خدمات تلفتی و حضوری به شما میباشد. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره تلفنی کلیک کنید.
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*