خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با رگ خواب مرد متولد آبان ماه پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
رگ خواب مرد متولد آبان ماه چیست؟ رگ خواب اصطلاحی است که بسیار با آن مواجه شده اید. حتما دیده اید که در برخورد با برخی از افراد نمی توان کاری را از پیش برد تا زمانی که فرد دیگری تنها با چند جمله او را قانع می کند. آگاهی از رگ خواب به افراد کمک می کند تا ارتباط موثر تری با یکدیگر برقرار نمایند. درست است که هر فردی ویژگی های خاص خود را دارد اما تحقیقات نشان داده برخی از ویژگی ها شخصیتی بین افراد متولد یک ماه یا حتی فصل تا حدودی شبیه است. در ادامه مقاله به بررسی بیش تر رگ خواب مرد متولد آبان ماه می پردازیم.
سرخرگ کاروتید، شاهرگی دو طرفه و مهم در گردن است که اگر یک طرف آن را در انسان به آرامی مالش دهیم، احساس سستی و کاهش تپش قلب را به دنبال دارد و اگر دو طرف آن را به سرعت و با شدت مالش دهیم، خونرسانی به مغز کاهش می یابد و حتی فرد ممکن است به سمت بیهوشی برود. با توجه به این کارکرد، ضرب المثل معروف رگ خواب کسی را به دست آورن معنا فراتری را در بر می گیرد و این معنا فراتر، اشاره به یافتن راه نفوذ و تسلط بر کسی است. از اصطلاح رگ خواب بیشتر در مذاکره ها و مباحثه های چندین نفره استفاده می شود اما این اصلاح و کاربرد آن در روابط دو نفره و مباحثه های بین آن ها به خصوص در روابط بین دو جنس مخالف برحسته تر و مهم تر می شود.
همه انسان ها نقاط مثبت و منفی بسیاری دارند. این نقاط گاهی آشکاراند و گاهی هم منفی و در طولانی مدت مشخص می شوند. نقاط مثبت توانایی های آن ها است و نقاط منفی، ضعفشان در جنبه ها و مسائل مختلف است. با توجه به این ویژگی ها هر کسی قلق خاص خودش را در زندگی دارد که به این قلق، به اصطلاح رگ خواب می گویند. شناختن رگ خواب آن ها و به دست آوردن آن به ما کمک می کند که بهتر و بیشتر آن ها را بشناسیم و در نتیجه بهتر با آن ها رابطه برقرار کنیم.
وقتی آدم ها با خصوصیات و رفتار های دیگران و همچنین با شیوه و سبک زندگی که در آن بزرگ شدهاند، آشنایی نداشته باشند، در روابط بین فردی خود دچار مشکل میشوند و این اتفاق به صورت پررنگ تری در روابط بین زن و مرد و به صورت روابط زناشویی خود را نشان میدهد. برای جلوگیری از این مشکلات، باید بپذیرید که شما و همسرتان دو آدم متفاوت هستید و دلیلی ندارد مثل هم باشید و این تفاوت ناشی از سبک های زندگی و شیوه های متفاوت و گاها متضاد تربیتی است؛ اما لزوما وجود این تفاوت ها بد یا مشکل زا نیست.
زن و مرد هر دو انسان اند و بر همین اساس حقوق مساوی دارند ولی به دلیل تفاوت فیزیولوژیکی بر خواسته از تفاوت ژنی که با هم دارند، نوع، میزان و چگونگی برآورده کردن نیازهایشان تا حدی متفاوت است ولی این تفاوت ها خیلی زیاد و گسترده نیستند، بنابراین می توان گفت که مردان و زنان بیشتر از آن که متفاوت باشند با هم شباهت دارند؛ از ساختار های مغزی مشابه تا خواستهها و نیازهای یکسانی که در پیشرفت زندگی و برقراری ارتباط دارند و تفاوت های آن ها اگرچه مهم هم باشد، ولی درعین حال جزئی است.
هر انسانی منحصر به فرد است و هر چقدر بیشتر و بهتر بدانید که انسان ها از چه رفتارهایی خوششان می آید و یا از چه رفتارهایی خوششان نمی آید، بهتر می توان با آن ها رابطه ای مناسب و با ثبات برقرار کرد؛ چه جنس مذکر باشند چه جنس مونث و حتی در پاره ای از موارد، جنسیت مشخصی ندارند.
حال سوالی که پیش می آید این است که آیا عواملی نظیر روز، ماه، سال، محل تولد و… در تعیین ویژگی های انسان نقش دارند و یا خیر؟ جواب این سوال بله است. البته با بررسی تحقیقات انجام شده، به این نتیجه میرسیم که بازه زمانی مورد نظر در این نوع مطالعات، بزرگ تر و فراتر از روز و ماه است. یعنی اگر بخواهیم بپذیریم که تاریخ تولد روی شخصیت تأثیر می گذارد، چنین تأثیری را بهتر است در مورد فصل ها مطرح و بررسی کرد. وقتی تغییر در حد چندین ماه باشد، در برخی مطالعات تفاوت های فیزیولوژیک و شخصیتی را تأیید میکنند. بطور مثال نتیجه چند نمونه از مطالعات در این باره در ادامه آمده است:
_یک مطالعه که بر روی صد نفر انجام شده نشان میدهد که سطح ویتامین D و قدرت سیستم ایمنی متولدین نیمهی بهار، کمی پایینتر از متولدین نیمهی پاییز است.
_بیشتر مطالعاتی که در رابطه با طول عمر انجام شدهاند، نشان میدهند که متولدین پاییز و اوایل زمستان، در مقایسه با متولدین بهار و تابستان، کمی بیشتر عمر میکنند.
_تحقیقات متعددی تأیید کردهاند که میزان دوپامین در خون انسان متولد فصل پاییز بیشتر از متولد فصل بهار است.
_تحقیقات متعددی نشان میدهند که احتمال مشاهده اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی در متولدین زمستان بیشتر از متولدین سایر فصلهای سال است.
تفاوت در ویژگی های شخصیتی و فیزیولوژیک افراد متولد فصل های مختلف، تنها به یک یا چند عامل محدود و جزئی مربوط نمیشود. مدت زمان تابش نور در فصلهای مختلف، رطوبت هوا، دمای متوسط و رژیم غذایی مادر در طول مدت بارداری، جنینی و حتی نوزادی کودک از جمله عواملی اند که به تاثیر گذاری آن ها بر ویژگی های انسان و رگ خواب او اشاره شده است.
درست است كه همه آدم ها و البته همه مردها از كلیشه های رفتاری مشابهی پیروی میكنند اما نباید فراموش كرد كه همین آدم ها در نوع خودشان مردانی منحصر به فرد هستند كه ممكن است بسیاری از رفتارهایشان در آن كلیشهها نگنجند. وقتی آدمها با خصوصیات و رفتارهای دیگران و همچنین با شیوه و سبک زندگی که در آن بزرگ شدهاند آشنایی نداشته باشند، در روابط بین فردی
دیدگاه ها دیدگاهتان را بنویسید