خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با دلزدگی زناشویی پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
دلزدگی زناشویی آن هم در روزهای اول ازدواج که همه چیز خوب و هیجان برانگیز است، موضوعی غیر ممکن به نظر میرسد. اما ممکن است زن و شوهر به تدریج درگیر تکرار و روزمرگی شوند و دلزدگی زناشویی به وجود بیاید.اغلب زوجهایی که دچار دلزدگی میشوند، رابطهشان رو به سردی میرود و در نهایت بیشتر شبیه به همخونه میشوند. این شرایط ممکن است برای اکثر زوجین در یک مقطع زمانی اتفاق بیافتد ولی ماندن در آن مشکل ساز خواهد بود. صمیمیت و عشق به تدریج رنگ میبازند و به همراه آن، احساس خستگی عمومی عارض میشود. در حادترین شرایط، دلزدگی با فروپاشی زندگی مشترک و طلاق عاطفی همراه خواهد شد. با مشاوره جنسی و آگاهی از راههای از بین بردن دلزدگی زناشویی میتوانید به آن غلبه کرده و کیفیت رابطهتان را بالا ببرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره جنسی کلیک کنید.
دلزدگی زناشویی یک روند تدریجی است که ذره ذره وارد زندگی شده و آنقدر موثر است که میتواند زندگی را دچار تغییر و تحول کند. دلزدگی باعث میشود که فرد از رابطه احساس ناراحتی کند و حتی دیگر تمایلی به حل مشکلات زندگی نشان ندهد. افرادی که دچار دلزدگی زناشویی میشوند دیگر امیدی به حل مشکلات ندارند؛ این ناامیدی به فرد احساس پوچی و تنهایی میدهد و در نهایت او را دچار افسردگی میکند. احساس نداشتن یک حامی عاطفی فرد را بیشتر در دنیای افسردگی فرو میبرد و به طلاق عاطفی زوجین منجر میشود.
زمانی که ازدواجی با انتظارات غیر منطقی در زندگی زناشویی شروع میشود، دیری نمیگذرد که زوجین به خاطر برآورده نشدن خواستههایشان از یکدیگر دلزده میشوند. در این شرایط کوچک ترین مسائل، مانند غولی بزرگ به چشم میآید. اگر زوجین در زندگی مشترک صادقانه خواستههای خود را بیان نکرده و تلاشی برای رفع مشکلاتشان نکنند، طولی نمیکشد که با کوهی از مشکلات مواجه میشوند. با این حال دلایل سرد شدن رابطه زناشویی بسیار متنوع است.
عدم مهارت لذت بردن از زندگی و تلاش بی وقفه در زندگی روزمره ماشینی عواملی هستند که به دلزدگی زناشویی ختم می شوند. این موارد ارتباطی با سطح تحصیلات و طبقه اجتماعی افراد ندارد. تحقیقات نشان می دهد میزان دلزدگی زناشویی در بین زنان تحصیلات کرده بیشتر اتفاق می افتد. همچنین ناباروری از جمله عواملی است که به اختلال دلزدگی از همسر دامن می زند.
از سه وجه (جسمی، روانی و عاطفی) میتوان به دلزدگی در زندگی زناشویی پی برد. در ادامه به هر کدام از آنها میپردازیم:
کمبود عمومی اشتیاق، عدم رضایت، فرسودگی عاطفی، بیاحساسی و کمبود علاقه از جمله علائم عاطفی دلزدگی زناشویی هستند. افراد دلزده ممکن است احساس کنند که با وجود تلاش فراوان کمتر به نتیجه دلخواهشان میرسند. آنها ممکن است نسبت به حالت عادی، زودتر خشمگین شوند و احساس کنند که توانایی خوشگذرانی و حس شوخ طبعیشان را از دست دادهاند. در این زمینه توصیه می شود مقاله راه های لذت بردن از زندگی مشترک را مطالعه فرمایید.
علائم روانی دلزدگی معمولاً به شکل کاهش خود باوری و نظر منفیگرایانه نسبت به روابط، به خصوص رابطه با همسر تظاهر مییابد. احساس یأس و سرخوردگی فقط به همسر محدود نمیشود. بلکه در مورد ناکامی خودشان احساس وحشتناکی دارند. حتی وقتی که چین و چروکهایشان را در آینه میبینند، خودشان را دوست ندارند. این احساسات بر زندگی، رابطه با سایر افراد و تواناییشان در عشق ورزیدن و ابـراز عشـق تأثیر میگذارد.
نوعی احساس دلزدگی و کسالت، احساس خستگی، سردردهای مزمن، بی اشتهایی یا پرخوری، بی حالی و دردهای شکمی در افراد دلزده به وجود میآید. نداشتن رابطه جنسی بعد از ازدواج نیز از دلایل و عوارض دلزدگی زناشویی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نداشتن رابطه جنسی بعد از ازدواج کلیک کنید.
رابطه جنسی بخش مهمی از زندگی هر زوج است. هر گونه عاملی که به این رابطه آسیب برساند، میتواند کانون خانواده را تا به مرز فروپاشی نیز پیش ببرد. دلزدگی با رابـطه جنسی یک رابطه علت و معلولی دارد. زوجینی که رابطه جنسی را تنها دلیل ازدواج شان میدانند، با از بین رفتن رابطه جنسی به هر دلیلی از ارتباط با همسرشان دلزده میشوند. در زمانهایی که سرد شدن رابطه جنسی علت دلزدگی زناشویی است، زوجین برای حفظ ازدواجشان هر چه سریعتر باید به مشاوره روابط زناشویی مراجعه کنند.
در ابتدا باید واقع بین باشید و سطح توقعات خود را نسبت به زندگی واقعی هم سو کنید. اختلاف نظر یک فرآیند طبیعی است اما نباید آن را منفی تفسیر کرد. همسرتان نمیتواند ذهن شما را بخواند و اگر در مورد مسئلهای ناراحت هستید، باید آن را با همسرتان در میان بگذارید.
در کل شناخت تفاوت زن و مرد باعث میشود که متوجه یک سری رفتارهای مردانه و زنانه شوید. هر چقدر اطلاعات خود را بالا ببرید احتمال دلزدگی زناشویی کمتر میشود. خلاقیت شما نیز در این زمینه بسیار موثر است؛ به طور مثال به مسافرت بروید تا شور و نشاط و اشتیاق به زندگیتان بازگردد و یا اینکه در مناسبتهای مختلف به همسرتان هدیه بدهید. همچنین میتوانید برای حل مسائل به روشهای علمی و مطمئن از کمک مشاوره خانواده استفاده کنید.
کمال گرایی نسبت به رابطه جنسی نیز یکی از عوامل موثر در دلزدگی جنسی است. تمایل به رابطه جنسی تحت شرایط و عوامل مختلف کاهش مییابد و نباید از همسرتان توقع داشته باشید که همیشه مشتاق رابطه باشد. جهت آگاهی از روش های جلوگیری از سرد شدن رابطه کلیک کنید.
و در نهایت اینکه شور و شوق در ابتدای ازدواج بسیار زیاد است اما با گذشت زمان و عادی شدن و یکنواختی در ازدواج، هیجان اولیه تا حدودی از بین میرود. این مساله طبیعی است اما باید بتوانید این دلزدگی را کنترل کنید تا باعث ایجاد مشکل نشود. مشاوره روانشناسی به شما کمک میکند تا هیجان رابطه زناشویی خود را حفظ کنید. همچنین استفاده از مشاوره قبل از ازدواج در جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات نیز به زوجین کمک میکند. مرکز مشاوره حامی هنر زندگی آماده خدمت رسانی می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مشاوره روانشناسی کلیک کنید.
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*