اشتباهات دختران در دوران پریودی | پیشنهادات تغذیه ای
خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط اشتباهات دختران در دوران پریودی پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
آیا اشتباهات دختران در دوران پریودی را میشناسید؟ قاعدگی به عنوان یکی از فرایندهای حیاتی بدن زنان، مستلزم احتیاط و مراقبت از خود است. رعایت بهداشت مناسب در دوران قاعدگی و درست غذا خوردن کلید تسکین دردهایی است که تجربه می کنید. در طول این دوره، تنها کاری که باید انجام دهید این است که مراقب خود باشید. اما بسیاری از دختران در طول دوره قاعدگی اشتباهات جدی را مرتکب می شوند که باعث سخت تر شدن پریود آن ها می شود. از اشتباهاتی که ممکن است در طول دوره قاعدگی مرتکب شوید آگاهی پیدا کنید و با اجتناب از آن ها راحت تر روزهای پریودی را سپری کنید. همچنین در صورت مواجهه با مشکلات و نیز در خصوص بهداشت جنسی می توانید از طریق مشاوره جنسی اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
دوران پریودی
چرخه قاعدگی یک تغییر طبیعی است که در سیستم تولید مثل زنان رخ می دهد. وجود دوره های قاعدگی برای امکان بــارداری ضروری هستند. قاعدگی در واقع فرایند ریزش لایه داخلی رحم است. سیــکل قاعدگی زنان تقریباً ۲۸ روز است که گاهی با توجه به تفاوت های فردی، از ۲۴ روز تا ۳۵ روز متغیر می باشد. درنبود این چرخه، تولید تخمک به خطر می افتد. پریود نشانه این است که بدن به طور عادی و درست کار می کند. دختران در دوران پریود تجربه های متفاوتی دارند. برخی ممکن است احساس درد، نوسانات خلقی، کمردرد، گرفتگی شکم و غیره داشته باشند که علائمی طبیعی است. برخی دیگر ممکن است بدون هیچ عارضه ناراحت کننده ای این دوران را سپری کنند.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه باورهای غلط در مورد پریود کلیک کنید.
اینفوگرافیک اشتباهات دختران در دوران پریودی
اشتباهات دختران در دوران پریودی
موارد خاصی وجود دارد که می تواند باعث ناراحتی شما در دوران قاعدگی شود و به همین دلیل باید از آن ها اجتناب کنید. برخی از دختران هنگام پریودی به ویژه در زمان تجربه اولین پریود با نفخ غیرقابل تحمل، گرفتگی مداوم و اخــتلالات خلقی روبرو می شوند. همه این موارد به خودی خود ناراحت کننده هستند و دختران با انجام برخی اشتباهات شرایط را برای خود سخت تر هم می کنند. با این حال چند کار وجود دارد که باید از انجام آن ها خودداری کنید تا این چند روز در ماه، کمی قابل تحمل تر شود و در عوض اقدامات خاصی را برای تسکین علائم انجام دهید. در ادامه با برخی از این اشتباهات آشنا می شوید.
1-اشتباهات دختران در دوران پریودی | نشستن دستان
اکثر افراد بعد از قرار دادن تامــپون یا تعویض نوار بهداشتی دستان خود را میشویند. چرا قبل از انجام این اقدامات، دستان خود را تمیز نمی کنید؟ تمیز نگه داشتن دست ها برای محافظت از واژن در برابر همه باکتری هایی که در طول روز با آن ها مواجه می شود بسیار مهم است. بنابراین، اگر با واژن خود سر و کار دارید، قبل از انجام هرکاری ابتدا دستان خود را بشویید.
2-تعویض نکردن تامپون یا نوار بهداشتی
برای جلوگیری از نشت، هر چند ساعت یکبار نوار بهداشتی خود را تعویض کنید. بسته به میزان جریان خونریزی، پدها را هر دو تا چهار ساعت چک کنید. تامپون با کمترین جذب را حداقل هر چهار تا هشت ساعت عوض کنید. انجام این کار به افزایش بــهداشت واژن و کاهش خطر سندرم شوک سمی (TSS)، عارضه نادر اما تهدید کننده زندگی که ناشی از رشد برخی انواع عفونت های باکتریایی درمحیط واژن است، کمک می کند. اگرچه تولید کنندگان محصولات بهداشتی، انواع خاصی از تامپون و نواربهداشتی ها را از بازار خارج کرده اند و شیوع سندرم شوک سمی کاهش یافته است. با این حال همچنان باید به موقع آن ها را تعویض کنید. که عوارض و بثورات پوستی نیز ایجاد نکنند.برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه تامپون استخری کلیک کنید.
3-استفاده از محصولات معطر
پودرهای شستشو، صابون، دستمال، ژل ها و سایر محصولات معطر، مملو از مواد شیمیایی هستند که می توانند تعادل شیمیایی محیط واژن را بهم ریخته و آن را تحریک کند. اگر در دوران پریود بوی کمی استشمام می کنید طبیعی است. ایجاد بوی کم، به دلیل تلاش سیستم محافظتی واژن برای ایمن و تمیز نگه داشتن خود از عفــونت واژن می باشد. با مصرف این محصولات معطر با هدف کم کردن این بو بیش از آنکه به سلامتی و بهداشت خود کمک کنید درواقع به آن آسیب می رسانید. هنگام استحمام، قسمت های داخلی بدن خود را فقط با آب تمیز کنید. می توانید قسمت های بیرونی را با صابون های طبیعی که برچسب غیرمعطر دارند بشویید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه بوی بد واژن کلیک کنید.
4-اشتباهات دختران در دوران پریودی | مصرف نکردن داروهای مسکن
اگر منتظر بمانید تا درد خود به خود کاهش یابد یا تا زمان دو برابر شدن درد و گرفتگی عضلات صبر کنید تا مسکن مصرف کنید، شرایط را برای خود سخت می کنید. مسکن ها بعد ازشدت گرفتن درد، خیلی کمتر موثر خواهند بود. بهتر است در صورت داشتن درد خفیف یا حتی قبل از شروع درد، مسکن مصرف کنید. به این طریق در مقایسه با زمانی که دردها ناتوان کننده می شوند، بهتر می توانید درد را کنترل کنید. بنابراین اگر چرخه های قاعدگی شما قابل پیش بینی و منظم است، یک تا دو روز قبل از اینکه قاعدگی شروع شود مسکن بخورید. مصرف مسکن و داروهای ضدالتهابی به جلوگیری از گرفتگی ها قبل از شروع و تشدید آن ها، کمک بیشتری می کند. در صورت نامنظم بودن دوره ها نیز به محض مشاهده خونریزی یا گرفتگی، از مسکن استفاده کنید تا پــریود دردناک نداشته باشید.
5-دریافت نکردن آهن کافی
توجه کرده اید دوران پریودی با احتمال بیشتری مشتاق غذاهای فست فودی مانند همبرگر می شوید؟ این به این دلیل است که بدن شما هوس آهن می کند. کمبود آهن در دوران قاعدگی معمول است. زیرا خون غنی از آهن را از دست می دهید. آهن به انتقال اکسیژن از طریق بدن که برای سوخت و ساز و انرژی به آن احتیاج دارید کمک می رساند. در نبود آن احساس ضعف و کمبود انرژی خواهید کرد. بنابراین با داشتن تغــذیه سالم و مصرف لوبیا، گوشت قرمز( به قدر کافی نه زیاد)، زردآلو خشک، اسفناج، سطح آهن خود را بالا ببرید یا مکمل آهن مصرف کنید. اگر این ترفندها کمکی نمی کند، با پزشک خود صحبت کنید. ممکن است نیاز به آزمایش سطح کم خونی داشته باشید. شرایطی که در آن خون شما به اندازه کافی گلبول های قرمز سالم ندارد. پیشنهاد می کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص منابع غذایی سرشار از آهن مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.
6-اشتباهات دختران در دوران پریودی | اپیلاسیون
وقتی در دوران پریود هستید از برداشتن موهای زائد خودداری کنید. ناحیه بقدر کافی حساس است و کشیدن نوارهای موم از روی آن، می تواند آسیب زا باشد و بر ناراحتی شما بیفزاید. اصلاح و شستن واژن با توجه به جریان خونریزی در دوره های مختلف، می تواند یک امر بسیار نامنظم شود که اشکالی هم ندارد. اما در صورت بریدگی ناشی از اصلاح مدام و منظم، موجبات شیوع عفونت را فراهم می کنید. بهتر است اصلاح موهای زاید را در دوره قاعدگی حذف و به یک هفته پس از قاعدگی موکول کنید تا درد و ناراحتی و عوارض بعدی آن را کاهش دهید. برای مطالعه مقاله عــوارض شستن واژن در دوران قاعدگی کلیک کنید.
7-داشتن رابطه جنسی محافظت نشده
اول از همه، داشتن رابطه جنسی در دوران قاعدگی کاملاً طبیعی است، بخصوص اینکه برخی از زنان در این دوران با افزایش میل جنسی روبرو می شوند. اما داشتن رابــطه جنسی محافظت نشده در طول قاعدگی، ایده خوبی نیست. اگر هنوز به دنبال تشکیل خانواده نیستید باید از این فرصت سکس محافظت شده استفاده کنید. علاوه بر این، رابطه جنسی محافظت شده راهی برای جلوگیری از بیماریهای مقاربتی است. برای جلوگیری از عفونت ها و بیماری ها چه در دوران پریودی و چه بعد
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده
اند*