ما از ساعت 9:00 الی 19:00 در خدمت شما عزیزان هستیم!
جردن- خیابان 33 پلاک 50 واحد 7
ما از ساعت 9:00 الی 19:00 در خدمت شما عزیزان هستیم!
جردن- خیابان 33 پلاک 50 واحد 7

زندگی با والدین ناتنی | چطور با پدر ناتنی و مادر ناتنی رفتار کنیم؟

ممکن است با خود فکر کنید "پس از این همه دردسر حالا باید سختی زندگی با والدین ناتنی را تحمل کنم". زندگی با والد ناتنی شرایط سختی است که بسیاری از افراد خود را در آن تنها و بی‌ تکیه‌گاه احساس می‌کنند. حتی ممکن است شرایط به قدری سخت و غیرقابل تحمل به نظر برسد که به رفتن از خانه و جدا شدن از خانواده فکر بکنید. بسیاری از افراد نمی‌توانند در این مورد با کسی صحبت کنند و احساس تنهایی و ناراحتی‌شان دو چندان می‌شود. اما شاید شرایط آنقدر که به نظر می‎آید، سخت و دردناک نباشد. درک و شناخت بیشتر نسبت به والد ناتنی و شرایط موجود به شما کمک می‌کند تا سازگاری بیشتری در این زمینه به دست آورید و تا حدودی به زندگی سابق خود بازگردید. با کمک و راهنمایی های مشاوران و متخصصان روانشناس خصوصا مشاورین حوزه خانواده می توانید به راهکارهای بهتر و موثرتری در این رابطه دست یابید. برای کسب اطلاعات در خصوص مشاوره خانواده کلیک کنید.

تماس با مشاور

 

زندگی با والدین ناتنی | والدین ناتنی هم احساس دارند!

والدین ناتنی هم احساس دارند!

وقتی والدین ناتنی وارد زندگی جدید شما می‌شوند، در ابتدا انتظار مورد پذیرش واقع شدن را ندارند. آن‌ها نیز از مورد نفرت بودن لذت نمی‌برند. اگر خود والد ناتنی نیز فرزندی داشته باشد، سعی می‌کند برای محافظت از فرزند خود تا جای ممکن از مشاجره دوری کند. والدین ناتنی با استفاده از هر روشی سعی می‌کنند تا در رفتار با فرزند ناتنی جانب احتیاط را رعایت کنند و در مقابل دشمنی‌ها و پرخاشگری‌ کودکان همسر جدیدشان در برابر آن‌ها انجام خواهند داد، مقابله کنند.

آن ها نیز شرایط دشواری را طی می‌کنند؛ باید با زندگی جدید سازگار شده و از طرفی با فرزندی که با نفرت و دشمنی به آن ها نگاه می‌کند ارتباط محبت آمیز برقرار کنند. همچنین نگرانی‌هایی درباره چگونگی برقراری ارتباط با توجه به سن و خلقیات فرزندان همسرشان و ایجاد سازگاری در خانواده های ترکیبی (ناتنی) دارند.

اینفوگرافیک زندگی با والدین ناتنی

 اینفوگرافیک زندگی با والدین ناتنی

کسی احساس من درباره والدین ناتنی را درک نمی کند!

کسی احساس من درباره والدین ناتنی را درک نمی کند

از دست دادن مادر یا پدر اصلی خودتان و کنار آمدن با جای خالی آن‌ها به تنهایی رنج آور است؛ حال آنکه با حضور یک نفر به عنوان جایگزین نیز روبرو هستید. بعضی از فرزندان به دلیل بلوغ فکری و درک نیاز والد با این قضیه کنار می‌آیند و سعی می‌کنند والد و والد ناتنی‌شان را به حال خود رها کنند. اما برخی ازدواج مــجدد والدین را دلیلی بر بی علاقگی پدر و مادر خود می‌دانند.

اما ایجاد یک رابطۀ عاطفی با فردی که به تازگی جای مادر یا پدر شما را گرفته، مسئله ای عجیب و غیر قابل صحبت است. نه می‌توانید راجع به آن بی اهمیت باشید و نه می‌توانید او را به عنوان جایگزین مادر یا پدر خود قبول کنید. پس بهتر است کمی خونسردی خود را حفظ کرده و اجازه ندهید نقش احساسات در تصمیم گیری شما پررنگ و تاثیر گذار باشد و هیجانات جای منطق را بگیرد.

زندگی با والدین ناتنی | واقعا باید والدین ناتنی ام دوست داشته باشم؟

واقعا باید والدین ناتنی ام دوست داشته باشم

بسیاری از فرزندان با خود فکر می‌کنند ‌که آیا پذیرفتن نامادری در خانه یا قبول محبت از سوی پدرناتنی جدید، نوعی خیانت به مادر یا پدر اصلی آن‌ها نیست؟! اگر مادر ناتنی خود را بغل کنم و احساس خوبی داشته باشم چه ؟! در صورتی که برادر یا خواهری داشته باشید، صحبت کردن راجع به نامادری برایتان سخت است و معمولا با کینه جویی و پرخاشگری جملاتی کوتاه را بیان می‌کنید.

اگر تنها هستید و برادر یا خواهر ندارید به علت استقلال در تصمیم گیری، آزادی عمل بیشتری دارید و راحت‌تر می‌توانید با قضیه کنار بیایید. در ابتدا فراموش نکنید که بغض‌ و خشم از پدر و مادر خود را نباید وارد رابطه‌تان با والد ناتنی کنید. والد ناتنی را به عنوان یک فرد جدید و بی ربط به والد مورد بررسی قرار داده و اجازه بدهید زندگی‌تان به حالت عادی برگردد. مادر یا پدر شما که جای خالیش را حس می‌کنید نیز در پی بازگشت شما به زندگی عادی هستند و آرزوی خوشبختی شما را دارند.

زندگی آرام با والدین ناتنی

در ادامه به نکاتی اشاره کرده‌ایم تا بتوانید در کنار والدین ناتنی زندگی آرام تری داشته باشید. داشتن یک خانواده سالم به شما کمک می‌کند تا در ابعاد دیگر زندگی نیز عملکرد مفیدتری داشته باشید.

1. احساسات خود را بپذیرید

قرار نیست یک شبه با حضور عض

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*