خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با پایداری در زندگی زناشویی پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
تلاش برای پایداری در زندگی زناشویی باید در تمامی طول ازدواج از طرف زن و مرد وجود داشته باشد. رویایی با مشکلات زناشویی و اختلافات میان همسران به خودی خود مشکل ساز نیست و به قول معروف دعوا نمک زندگیست. اما آنچه که باعث مشکلات حل نشدنی و قطع روابط میشود، طریقه مواجهه همسران با این مشکلات و اختلافات است. تمام مشکلاتی که باعث طلاق میشوند، از یک نقطه ای کوچک شروع شده است. اگر زوجین از همان ابتدا میتوانستند مانع از پیشروی این مسائل شوند، زندگی پایدارتری برای خانواده خود رقم میزدند. با آگاهی از اصول پایداری زندگی زناشویی میتوانید رابطه خود را در عالی ترین سطح آن نگه دارید. برای رسیدن به این منظور توصیه می کنیم مشاوره خانواده دریافت کنید.
برای آن که یک رابطه زناشویی از پایداری برخوردار باشد، در ابتدا باید دختر و پسر بدانند که چرا یکدیگر را برای ازدواج انتخاب میکنند. معمولا زمانی که دو طرف از نظر فکری و اخلاقی با یکدیگر وجه اشتراک داشته باشند، ازدواج میکنند.
اما تفاهم قبل از ازدواج چقدر مهم است؟ در واقع پایداری این تفاهم بعد از ازدواج برای پایداری زندگی مشترک لازم میباشد. تغییر رفتار و شخصیت در طول زمان و بعد از ازدواج پیش میآید، اما بزرگترین اشتباه جوانان پیش از ازدواج امید به تغییر همسر بعد از ازدواج میباشد. معمولا در ازدواجهایی که تنها بر اساس علاقه و دوست داشتن شکل میگیرد، این دیدگاه وجود دارد.
به طور کلی همه زوجین برای وارد شدن به زندگی مشترک نیاز به یادگیری مهارتهای لازم برای ازدواج دارند. ارتباط با همسر مانند هر کار دیگری نیاز به کسب دانش و مهارت دارد، پس برای داشتن یک ازدواج موفق با خواندن کتابها، بهره گیری از دانش افراد با تجربه و مشاوره ازدواج استفاده کنید. در ادامه برخی از اصولی که باید به طور کلی رعایت شوند را ذکر کرده ایم:
در هر رابطه ای امکان بروز اختلاف نظرها و تفاوت سلیقه وجود دارد. برخورد مناسب در این زمانها میتواند به پایداری آرامش خانواده منجر شود. اگر زوجین در هر بار که اختلافی پیش میآید به جای مقصر دانستن یکدیگر و یا اثبات به حق بودن خودشان، به دنبال راهی برای حل مسائل باشند، دیگر اختلافات و مشکلات روابط زناشویی تداوم پیدا نکرده و به مسئله ای پیچیده تبدیل نمیشود. این مورد یکی از ویژگیهای خانواده موفق است.
یکی از مهارتهای لازم و مهم در زندگی زناشویی مهارت کنترل احساسات است. در خانوادههایی که دائم بحث و جدل وجود دارد، کنترل احساسات و هیجانات کار چندان آسانی نیست. در این خانوادهها آن قدر دعوا زیاد است که اعضای خانواده را خسته میکند. از طرفی سکوت نیز دیگر جواب نمیدهد و در هر صورت گویا آرامش از زندگی سلب شده است. در این مرحله توصیه می&z
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*