خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با پاره شدن کیسه آب پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
پاره شدن کیسه آب در طول حاملگی برای بسیاری از زنان نگران کننده است. ممکن است هنگامی که با پارگی کیسه آب مواجه میشوید ندانید چه کاری انجام دهید و دچار دستپاچگی شوید در نهایت انجام ندادن اقدامات لازم میتواند صدماتی را برای شما و فرزند دلبندتان به وجود بیاورد. پاره شدن کیسه آب علائمی دارد که آگاهی از آنها برای هر مادر بارداری لازم و ضروری است.
در ابتدا لازم است آرامش خود را حفظ کرده و دچار استرس نشوید. زیرا این مسئله می تواند صدمه بیشتری بر سلامت شما و جنین وارد نماید. سپس برای انجام فوریت های پزشکی اقدام نمایید. توصیه می کنیم برای تقویت روحیه و ارتقاء مقاومت روانی جهت رویارویی با چالش های دوران بارداری از مشاوره روانشناسی بهره مند شوید.
کیسه آب در حقیقت کیسه محتوی مــایع آمنیوتیک است که جنین در آن قرار دارد. این مایع در طول دوران بارداری در برابر انواع ضربهها و عفونتها از جنین مراقبت میکند. پارگی کیسه آب اگر به موقع اتفاق بیفتد میتواند به عنوان یکی از علائم نزدیک بودن زایمان در نظر گرفته شود. اما هرچقدر پارگی کیسه آب با تولد نوزاد بیشتر فاصله داشته باشد خطرات آن نیز برای مادر و جنین بیشتر خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر از دوران بارداری و مراقبتهای این دوران کلیک کنید.
شاید فکر کنید هنگام پارگی کیسه آب قرار است مقدار بسیار زیادی مایع آمنیوتیک از بدن شما خارج شود اما این طور نیست. پارگی کیسه آب معمولاً به معنای خارج شدن مقادیر کم مایعات بیرنگ و بیبو از واژن است. به طوری که برخی نمیتوانند آن را از بیاختیاری اندک ادرار تشخیص دهند.
معمولاً پارگی کیسه آب در هفته آخر بارداری اتفاق میافتد. حدوداً 12 ساعت پس از آن انقباضات رحمی مرتبط با زایــمان نیز شروع میشوند. این زمان ممکن است تا 24 ساعت نیز طول بکشد. با این حال بدن شما هرگز از مایع آمنیوتیک خالی نخواهد شد. چرا که در دوران بارداری تا لحظه زایمان بدن شما به تولید این ماده ادامه میدهد.
با این حال به دلیل اینکه پارگی کیسه آب احتمال بروز عفونت را برای مادر و جنین افزایش میدهد، اگر با گذشت 24 ساعت عــلائم زایمان همچنان آغاز نشوند معمولاً پزشک از روشهای الــقای زایمان استفاده میکند. پاره شدن کیسه آب در صورتی که مورد اقدامات لازم و ضروری قرار نگیرد، از خطرات بارداری محسوب میشود و ممکن است منجر به آسیب شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دیگر خــطرات بارداری کلیک کنید.
مراقبتهای مربوط به پاره شدن کیسه آب بستگی به این دارد که این اتفاق در چه زمانی از حاملگی شما رخ دهد. اگر نزدیک به زایمان هستید و میخواهید زایمان طبیعی کنید باید حداقل تا 12 ساعت منتظر باشید تا انقباضات مرتبط با زایمان آغاز شوند. در این مدت برای پیشگیری از عفونتها و خیس نشدن لباسهایتان از لوازم بهداشتی نظیر پدهای بهداشتی استفاده کنید و دائماً ناحیه واژن را تمیز نگه دارید.
توجه داشته باشید که حتی اگر پاره شدن کیسه آب نزدیک زایمان اتفاق بیفتد لازم است که پیش از هر چیز با پزشکتان تماس حاصل کنید. هنگام پارگی کیسه آب قبل از هفته سی و پنجم بارداری معمولاً پزشک دستور بستری مادر را میدهد تا وضعیت حیاتی مادر و جنین تحت نظارت مستقیم قرار بگیرد و از ابتلا به عفونتها نیز پیشگیری شود.
لازم است در زمینه علائم زایمان و پاره شدن کیسه آب با پزشک خود مشورت کنید و همواره زیر نظر متخصص قرار بگیرید. برای کاهــش استرس بارداری نیز بهتر است آموزش های لازم جهت رسیدن به آرامش را بیاموزید تا در چنین شرایطی بتوانید بحران پیش آمده را به خوبی مدیریت کنید. همچنین می توانید در شرایط سخت روانی به سهولت از طریق مشاوره تلفنی مرکز مشاوره حامی هنر زندگی مشاوره تخصصی دریافت نمایید.
مایع آمنیوتیک معمولا یک مایع بیرنگ است. در حالی که ترشحات واژینال به خصوص در دوران بارداری ترشحاتی سفید یا کرم رنگ است. ترشحات واژینال در دوران بارداری شبیه همان چیزی است که شما سابقاً در دوران بین پریودیهای خود تجربه میکردید.
اگرچه بسیاری از زنان باردار در سه ماهه سوم بارداری خود دچار بیاختیاری ادرار میشوند. با این حال برای اینکه بتوانید این مشکل را از پارگی کیسه آب تشخیص دهید لازم است بدانید که مایع آمنیوتیک بیرنگ و بو است اما ادرار تقریباً زرد رنگ است و بوی آمونیاک میدهد.
اگر شما دچار پارگی کیسه آب شوید اما انقباضات و دردهای زایمان شما آغاز نشود، پزشک احتمالاً القای بارداری را به کار خواهد بست. القای بارداری به معنای استفاده از داروهایی است که منجر به تحریک انقباضات رحم میشود و به باز شدن دهانه رحم کمک میکند.
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*