گفتن بیماری به خواستگار | چطور و چه زمان بیماری را با خواستگار مطرح کنیم؟
خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با گفتن بیماری به خواستگار پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
گفتن بیماری به خواستگار چقدر ضرورت دارد؟ دانستن اینکه چه چیزی را به عنوان رازهای سلامتی با شریک زندگی در میان بگذارید و چه چیزی را نه، یک مهارت ارتباطی مهم برای زوجین است. این اسرار ممکن است به بهبود رابطه و هماهنگی با همسرکمک کند و یا مانع از آن بشود. حفظ اسرار و داشتن حق حریم خصوصی، مهم است. در بعضی مسایل لازم نیست همه چیز را با یک شخص دیگر در میان بگذارید. بیماری یکی از اسرار مهم هر شخصی می تواند باشد که مطرح کردنش شاید چندان آسان نباشد. بخصوص اگر فرد شنونده همسر آینده باشد. در ادامه به این موضوع که بیماری را چگونه با خواستگار مطرح کنیم می پردازیم. همچنین شما با شرکت در جلسات مشاوره ازدواج می توانید راهکارهای مناسبی را برای انتخاب درست در ازدواج بیاموزید و سؤالات خود را از فرد متخصص بپرسید.
آنچه درباره ی حفظ حریم شخصی باید بدانید
شما در هر رابطه ای از جمله با همسر، با شریک زندگی و خانواده خود، حق داشتن حریم خصوصی را دارید. در هر رابطه ای شما حق دارید بخشی از زندگی خود را مخفی نگه دارید. مهم نیست موضوع پنهان شده چقدر بی اهمیت یا مهم باشد. تنها مساله این است که شما صرفا برای حفظ حریم خصوصی، از گفتن آن اسرار سر باز زدید. شما همچنین حق دارید مدتی را تنها و تنها با خودتان سپری کنید. در یک رابطه سالم همانقدر که شما حریم خصوصی عاطفی و جسمی مورد نیاز همسرتان را ارج می نهید به خلوت شخصی نیز اعتبار می دهید. درباره حریم خصوصی بیشتر بخوانید.
اینفوگرافیک گفتن بیماری به خواستگار
آیا صداقت همیشه بهترین سیاست است؟
رازداری از همسر می تواند دلایل موجهی داشته باشد. شما نیازی به دفاع از عدم آشکار کردن اسرار خود چه در گذشته و چه در اکنون ندارید. این احتمال وجود دارد که راز شما مشترک با شرایط شخص دیگر باشد. شرایط مقتضی او را درگیر ماجرا کرده باشد و خواسته است این داستان روایت نشود. بسیاری از زوجین هستند که مدتهاست ازدواج کرده اند و اسرار شخصی دارند که با همسرشان در میان نگذاشته اند. داشتن فضای شخصی و یک بخش خصوصی از زندگی، برای بسیاری از افراد مهم است. بدون خلوت شخصی، در نهایت نمی توانید واقعاً با همسرتان صمیمی باشید. چرا که بودن با همسر و در میان گذاشتن اسرار گویی به انتخاب خودتان نبوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره صداقت در زندگی زناشویی کلیک کنید.
اسرار مختلف شخصی را تا چه میزان در میان بگذاریم؟
نگه داشتن چند راز خصوصی نه تنها بد نیست که حتی می تواند مفید باشد. گاهی اوقات به ویژه اگر این رازها به پیشبرد یک رابطه ی مثبت یا بهبود رابطه کمک نکنند. جاناتان بنت متخصص روابط و مهارت های زندگی می گوید صداقت همیشه هم خوب نیست. او معتقد است اگر فاش کردن برخی از اطلاعات هیچ هدف خاصی را براورده نمی کند یا اگر منجر به آزار و ناراحتی هم می شود چیزی است که ارزش فاش کردن ندارد. آن راز را برای خود نگه دارید. این شما هستید که تصمیم می گیرید چه چیزهایی باید گفته شود و چه مواردی براس سکوت کردن مناسب است. بنت ادامه می دهد بعضی چیزها برای جلوگیری از درد دیگران و برقراری محبت در روابط بهتر است که به صورت خصوصی باقی بمانند. پیشنهاد می کنیم مقاله دروغ و پنهان کاری در ازدواج را نیز بخوانید.
گفتن بیماری به خواستگار چقدر ضروری است؟
اگر رازی دارید که فکر می کنید باید آن را به اشتراک بگذارید اما در مورد آن مطمئن نیستید هنگام پنهان کردنش به پاسخ های بدنی تان نگاه کنید. بالا رفتن سطح اضطراب، تنفس سنگین تر، تعریق بیشتر و از این قبیل واکنش ها نشان می دهد با مساله ی مهمی روبرو هستید. اینها می تواند سرنخ هایی باشد برای تصمیم گیری مبنی بر اینکه آن راز خاص را با شخص مورد نظر در میان بگذارید. اگر فقط به دلیل اینکه نمی خواهید با عواقب افشای راز روبرو شوید راز نگهداری می کنید، حتما مشکلاتی در ازدواج شما ایجاد خواهد شد. نگهداری حقایق یا اطلاعاتی که همسر شما باید در تصمیم گیری هایش به آنها استناد کند برای سلامت رابطه و اعتماد فی مابین خوب نیست. برای کسب اطلاعات در مورد افراد نامناسب برای ازدواج کلیک کنید.
رازهایی که می تواند به ازدواج شما آسیب برساند
در ادامه به مواردی از اسراری که می تواند در صورت پنهان ماندن، آسیب به ادامه رابطه بزند و یا ازدواج را به مخاطره بیندازد اشاره می شود. چند نمونه از این اسرار به شرح زیر است:
مشکلات شغلی یا بیکاری
مخفی نگه داشتن انواع اعتیاد احتمالی
مشکلات حقوقی
مسایل بدهکاری یا کلاهبرداری
دروغ در مورد میزان درامد و نحوه مدیریت مخارج
عدم اطلاع رسانی درباره ی انواع بیماری ها
زمان مناسب برای گفتن بیماری به خواستگار
اگر می خواهید یک مسئله مهم را با همسر فعلی یا آینده در میان بگذارید توجه داشته باشید که زمان های ذکر شده در ادامه ی مطلب، وقت مناسبی برای گفتگوهای مهم نیست. این زمان ها شامل هنگام خواب، دوره های کم حوصلگی، زمان های پرمشغله ی کاری یا فکری میشود. همچنین موقعیت های استرس زا و زمان هایی که هرکدام از شما خسته یا بیمار هستید نیز وقت مناسبی برای طرح موضوع نیست. علاوه بر این ها، وقتی شما یا همسرتان عصبانی هستید یا وقتی طرف مقابل در شرایط خاصی با خبرهای بد دست و پنجه نرم می کند بهتر است افشای راز را به زمان دیگری موکول کنید.
گفتن بیماری به خواستگار | اهمیت صداقت و ایجاد اعتماد
صداقت و اعتماد برای موفقیت یک ازدواج حیاتی است. یک مرز نامریی بین اینکه گفتن چه اسراری مجاز است و کدام یک از آنها بهتر است گفته نشود وجود دارد. مرز باریکی هم بین گفتن انچه باعث آزار و اذیت فرد می شود و انچه که به یک ازدواج آسیب می رساند وجود دارد. شریکی که در می یابد به او دروغ گفته شده است یا واقعیتی بطور کامل بیان نشده می تواند احساس خیانت دیدن را تجربه کند. تحمل خیانت ها دشوار است و ممکن است شریک زندگی تا همیشه اعتماد خود را از دست بدهد. اگر احتمال چنین وضعیتی را برای پنهان کاری اسرارتان پیش بین می کنید هرچه زودتر با عواقبش روبرو شوید. برای هردویتان بهتر است. برای کسب آگاهی بیشتر در مورد صداقت در خانواده کلیک کنید.
چند نکته برای گفتن بیماری به خواستگار
چگونه با شریک زندگی در مورد رازهای سلامتی اعم از بیماری های مقاربتی ( اس- تی - دی )، مشکلات جنسی، بیماری های مرتبط با اختلالات روانپزشکی و دیگر بیماری جسمی صحبت کنیم؟ در ادامه با ذکر نمونه هایی از انواع بیماری های احتمالی به شرح چگونگی بازگو کردن آنها می پردازیم. بخشی از این بیماری ها که می تواند روی روند کلی کارکرد ازدواج تاثیر بگذارد شامل اختلالات روانپزشکی و برخی از بیماری های جسمی می شود.
اختلالات روانپزشکی
اگر دارو مصرف می کنید اما هنوز با علائمی مانند بی خوابی و عادت به سیگار کشیدن های عصبی دارید می توانید این ها را به عنوان یک بیمار در حال بهبودی مطرح کنید. کن رابینز، استاد بالینی روانپزشکی در دانشگاه ویسکانسین می گوید با یک دوست یا درمانگر تمرین کنید که چه باید بگویید. این اطلاعات را هرگز در اولین قرار ملاقات مطرح نکنید. این بدان معنا نیست که شما باید دروغ بگویید، اما افشای پیش از موعد، ممکن است روی بالا بردن دیدگاه منفی و قضاوت طرف مقابل تاثیر بگذارد. ریچل ساسمن درمانگر و متخصص مهارت های ارتباطی می گوید: اگر نگران هستید که افشای راز سلامتی به ضرر شما تمام می شود، در روزهای ابتدایی آشنایی از مطرح کردن آنها خودداری کنید. در صورت کسب اطمینان از ادامه ی رابطه، میتوانید راهی برای مطرح کردن بیابید. مثلا به این شکل بیان کنید. احساس می کنم در مسیر عالی از یک رابطه هستیم. بنابراین می خواهم چیزی به شما بگویم که دانستنش مهم است. در مورد اختلالات روانی بیشتر بخوانید.
گفتن بیماری به خواستگار | بیماری های مقاربتی و عفونی
این مشکل زمانی اتفاق می افتد که افراد به لحاظ سلامت عمومی کاملاً خوب هستند. هیچ نشانه ای از ابتلا به بیماری مقاربتی ندارند. از انجایی که بی اطلاعند تحت درمان هم قرار نمی گیرند. این مسئله مشکلات بزرگتری ایجاد می کند؛ زیرا بیماریهای مقاربتی خود به خود از بین نمی روند. بدون درمان، عفونت در بدن باقی می ماند. می تواند باعث مشکلات دائمی در سلامتی شود یا به افراد دیگر سرایت کند. به همین دلیل پزشکان به افرادی که رابطه جنسی دارند یا در گذشته رابطه جنسی داشته اند توصیه می کنند که مرتباً آزمایش اس تی دی انجام دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بیماری های مقاربتی کلیک کنید.
اثرات بیماری های مقاربتی بر سلامتی
برخی از بیماریهای مقاربتی اگر زود درمان نشوند می توانند بر قدرت باروری تأثیر بگذارند. برخی از بیماریهای مقاربتی می توانند باعث عفونت های تهدید کننده زندگی شوند. به خصوص اگر شناسایی و درمان نشوند. اگر تحت درمان بیماری های مقاربتی هستید اما همسرتان تاکنون مراجعه نکرده است، می توانید مجدداً آلوده شوید. مطلع کردن شریک آینده به او اجازه می دهد تا در مورد سلامتی خود تصمیم آگاهانه بگیرد. مانند اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از شیوع بیماری. اطلاع داشتن از وجود بیماری، امکان مراجعه به معاینه و در صورت لزوم درمان شدن به موقع را فراهم می کند. برای کسب هر گونه اطلاعات می توانید از مشاوره تلفنی کمک بگیرید.
گفتن بیماری به خواستگار قبل از شروع رابطه جدی
تصور کنید که نقش های شما معکوس شده اند. اگر همسرتان جای شما بود انتظار داشتید چه کاری انجام دهد؟ به صداقت خود افتخار کنید. تمایل شما برای انجام این گفتگوی دشوار نشان می دهد که به شخص مقابل و رابطه ی خود اهمیت می دهید. دیگران به احتمال زیاد به افراد صادق و شجاع اعتماد می کنند و احترام می گذارند. صحبت درباره ی موضوعات سختی مانند اس تی دی تصمیم آسانی نیست. بهتر است رو راست باشید. شما می توانید با گفتن این جمله شروع کنید: قبل از اینکه رابطه بسیار جدی شود می خواهم در مورد اس تی دی و محافظت از آن صحبت کنیم. زیرا من یکی از انواع اس تی دی را دارم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع اختلالات جنسی کلیک کنید.
گفتن بیماری به خواستگار چگونه باشد؟
بگویید چه نوع اس تی دی دارید و چگونه به آن مبتلا شده اید. لازم نیست همه جزئیات روابط گذشته خود را به اشتراک بگذارید اما نشان دادن اینکه شما برای گفتگو و پاسخ به سوالات آماده هستید می تواند به طرف مقابل نیز احساس اعتماد بیشتری بدهد. ممکن است نگران انتشار شایعات و افشای اسرارتان باشید. بهرحال بهتر است همسرتان این موضوع را بفهمد. اگر احساس کنند که به اعتماد شخصی وی احترام گذاشته شده، احتمالاً او هم به حریم خصوصی و شخصی شما احترام می گذارد. اجازه دهید مکالمه به طور طبیعی ادامه یابد.
انتظار شنیدن نه را داشته باشید
گوش دادن فعال و مشتاقانه به جای انجام همه صحبت های طولانی موثر است. در صورت ناراحتی شریک مقابل به شریک زندگی خود حق بدهید که ناراحت شود. واکنش هر فرد به خبرهای این چنینی متفاوت است. برخی ممکن است وحشت کنند. ممکن است برای برخی سوال برانگیز باشد. برخی دیگر ممکن است فقط نیاز به زمان بیشتری برای فکر کردن داشته باشند.
سوال کردن را مهم تلقی کنید
شریک زندگی خود را به پرسیدن سوالات تشویق کنید. هنگام صحبت، حقایق مرتبط با اس تی دی ها و علائم آن را توضیح دهید. مثلا در مورد اینکه آیا قابل درمان است یاخیر مطالبی را مطرح کنید. اگر نمی توانید به تمام سوالات او پاسخ کافی بدهید اشکالی ندارد. بگویید که نمی دانید و سپس به یک کلینیک بهداشتی بروید یا با هم جستجو آنلاین کنید تا اگاهی بیشتری کسب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سوالات جلسه خواستگاری کلیک کنید.
چرا گفتن بیماری به خواستگار بهتر است؟
اگر تست ازمایش بیماری مقاربتی شما مثبت شود چه می کنید؟ مسلما یکی از اولین قدم ها داشتن صداقت برای مطلع کردن طرف مقابل از جواب ازمایش است. چرا؟ چون نتیجه ی آزمایش تاثیر مستقیم و طولانی مدت بر سلامتی آنها خواهد داشت. بنابراین بهتر است بدانند که چه خبر است. طبیعی است که احساس نگرانی کنید. ممکن است نگران طرد شدن و افشای راز خود باشید. اما برای محافظت از شریک زندگی خود و جلوگیری از شرمندگی در آینده، مطرح کردن مساله لازم است که انجام شود.
گفتن بیماری به خواستگار | سخن آخر
یک فرد منصف به صداقت شما در مطلع کردن از بیماری ها و سایر مشکلات احترام خواهد گذاشت. اما اگر راز سلامتی شما چیزی است که او نمی تواند آن را بپذیرد، شما نیز به حق انتخاب او احترام بگذارید. این تصمیم او باعث نمی شود لزوما به فرد بد و نامناسب تبدیل شود. دلایل متعددی برای جواب رد دادن می تواند وجود داشته باشد. بسیاری از آنها ممکن است ارتباطی به شما نداشته باشد. بنابراین شیوه اتان را برای حفظ صداقت درباره ی بیماری احتمالی و بیان شجاعانه اش تغییر ندهید.
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده
اند*