فنون صحیح امتحان دادن به شما در کسب نمره بالاتر و آرامش بیشتر کمک می کند. آمادگی برای امتحان از روزهای آغازین یادگیری یکی از فنون صحیح امتحان دادن و رموز موفقیت در آن است. در امتحان دادن و قبولی در آزمون ها نکته ای وجود دارد که از شروع یادگیری مطالب باید به آن پرداخت و تا پایان روز امتحان ادامه یابد. استراتژی های مفید و فنون صحیح امتحان دادن شامل دو مرحله قبل از امتحان تا روز امتحان را شکل می دهد که از نحوه مطالعه برای امتحان تا فراهم کردن شرایط مناسب سر جلسه را در بر می گیرد. برای کسب آگاهی بیشتر در این زمینه از مشاوره تحصیلی کمک بخواهید.
بسیاری از دانشآموزان و دیگرانی که قرار است در یک آزمون و امتحان شرکت کنند از هفته ها قبل تر به فکر شرکت در آزمون امتحانات هفتگی یا میان ترم و پایانی نیستند. درست روز قبل از امتحان به تکاپوی مطالعه کردن می افتند و ظرف یک شبانه روز ماراتن مطالعه راه می اندازند که معمولا یک روش ناکارآمد برای امتحان دادن است. این مدت کوتاه نه تنها زمان کافی برای یادگیری یک واحد یا فصل کامل نیست بلکه مغز تنها می تواند به طور متوسط ۵ تا ۷ واحد اطلاعات جدید را در یک زمان پردازش کند.
علاوه بر این اگر اقدام به حفظ کردن مطالب برای کمک به تثبیت و تقویت حافظه بلندمدت نشود احتمال اینکه دانش آموزان با جمع بندی مطالب به طور مؤثر اطلاعات را یاد بگیرند و به خاطر بسپارند بسیار اندک خواهد بود. بسیاری از دانش آموزان از بسیاری از استراتژی های موجود برای تجربه بهتر از امتحان دادن در مراحل قبل، حین و بعد از آن بی اطلاع هستند. برای آشنایی با فنون صحیح امتحان دادن نگاهی به آنچه در ادامه پیشنهاد شده است می تواند کمک کننده باشد. چرا که عادات خوب مطالعه و دسترسی به فنون صحیح امتحان دادن به نتایج خوب آزمون ها و امتحانات منجر می شود.
حال با مرور استراتژی های پیش آزمونی که در بالا به آن ها اشاره شد ایده های جدیدی نیز برای اضافه کردن به آنچه قبلاً استفاده می کردید کشف خواهید کرد. لیستی از آن ها تهیه کنید و کنار این لیست از این به بعد استفاده کنید. موفقیت در آزمون ها به نظم، آمادگی و اجرا بستگی دارد. دانشآموزانی که میخواهند موفق باشند باید نظم و انضباط خود را برای برنامهریزی زمانی برای مطالعه قبل از امتحان مد نظر قرار بدهند.
یکی از مهمترین کلیدهای موفقیت، داشتن نظم و انضباط برای انجام کاری است که می دانید باید انجام دهید حتی زمانی که تمایلی به انجام آن ندارید. آن ها باید آمادگی لازم برای فراهم کردن بهترین فرصت برای موفقیت در امتحان را به دست بیاورند سپس آمادگی خود را مطابق با آن به اجرا درآورند تا در امتحان عملکرد خوبی داشته باشند. به این معنا که به نسبت سختی امتحان تلاش بیشتری کنند که امادگی بیشتری کسب کنند. برای آشنایی با برنامه ریزی تحصیلی مطلوب کلیک کنید.
اراده برای موفقیت مهم است اما آنچه مهم تر است اراده برای کسب آمادگی است. کسب آمادگی برای امتحان آسان و راحت و البته سرگرم کننده نیست. بنابراین بهتر است کارهای خلاقانه ای که جالب تر و سرگرم کننده تر هستند را کشف کنند. دانش آموزان باید با "چشم به پاداش دوختن" انگیزه خود را حفظ کنند. برای نیل به این منظور اینگونه فکر کنید: اگر مهم ترین رویداد زندگی شما در راه باشد و می خواهید در آن رویداد به بهترین شکل ممکن خود حاضر شوید احتمالاً مدتی را برای کسب آمادگی فقط باید تمرین و تمرین و تمرین صرف می کنید.
ممکن است دانشآموزی استدلال کند که امتحان مهم ترین رویداد زندگیاش نخواهد بود اما اگر در حال حاضر تلاش، انرژی و پول خود را برای حضور در دانشگاه صرف میکنید چرا آن را به بهترین شکل ممکن انجام ندهید؟ همه می خواهند موفق باشند و وقتی امتحان تمام شد از عملکرد خوبی برخوردار باشند. زمان بندی مناسب مهم ترین راز موفقیت تحصیلی است.
تقویت این آمادگی و تمرین در طول زمان طولانی تر و آماده سازی دوره ای به جای اینکه تا آخرین لحظه منتظر بمانید و در خواندن زیاده روی کنید مفید خواهد بود. سطح آمادگی شما با دیگران از کیفیت یکسانی برخوردار نخواهد بود و این احتمالاً بر نمره آزمون شما تأثیر می گذارد. مطالعه زیاد و انباشته کردن مطالب برای شب قبل از امتحان شیوه صحیحی نیست. تا دیروقت بیدار ماندن به مغز و بدن استرس وارد می کند و بی خوابی شبانه بدن شما را در معرض خطر بیماری و خستگی چه در جلسه امتحان و چه بعد از آن قرار می دهد.
تا جایی که می توانید در مورد امتحان در روز جلسه از قبل اطلاعات کسب کنید. برخی از اساتید و مدرسان به شما می گویند که چند سوال طراحی خ اهد شد و آزمون در چه قالبی طرح نی شود یا چقدر زمان خواهید داشت و غیره. اما برخی دیگر اطلاعاتی نمی دهند. در صورت عدم ارائه اطلاعات این بهشی از مسئولیت خود دانش آموزان است که باید در مورد امتحان سؤال بپرسند.
دانشآموزان همچنین باید این سؤالات را اگر در طول کلاس اتفاق نیفتد قبل از کلاس، بعد از کلاس و در ساعات اداری اساتید یا از ط
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*