ما از ساعت 9:00 الی 19:00 در خدمت شما عزیزان هستیم!
جردن- خیابان 33 پلاک 50 واحد 7
ما از ساعت 9:00 الی 19:00 در خدمت شما عزیزان هستیم!
جردن- خیابان 33 پلاک 50 واحد 7

درمان شخصیت اسکیزوتایپال | بهترین روش‌ درمانی چیست؟

اختلال شخصیت اسکیزوتایپال یکی از انواع اختلالات شخصیت است که موجب فشار و ناراحتی فرد در موقعیت‌های اجتماعی می‌شود. اغلب این افراد، مهارت‌های ارتباطی لازم برای شرکت در فعالیت‌های مستمر اجتماعی را ندارند. اختلال شخصیت اسکیزوتایپال شیوع کمی دارد (4درصد کل جمعیت) و نسبتا بی خطر است، اما با این حال نمی‌توان آن‌ را به حال خود رها کرد؛ پس باید برای درمان آن به دنبال راه حلی بود. درمان اختلالات شخصیت اسکیزوتایپال بسیار سخت است، چرا که این شخصیت طی مدت زمان طولانی در وجود فرد شکل گرفته است. اما در نهایت با استفاده از روش‌های مناسب و حمایت اطرافیان می‌توان شانس درمان را تا حد زیادی افزایش داد. شما می‌توانید با آگاهی از این روش‌ها در فرایند درمان به فرد مبتلا به اختلال شخصیت کمک کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلالات شخصیت کلیک کنید.


گیف درمان شخصیت اسکیزوتایپال



 

اختلال شخصیت اسکیزوتایپال چیست؟

درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

اختلال شخصیت اسکیزوتایپال یکی از انواع اختلالات شخصیت دسته A است. این افراد باورهای عجیبی داشته و بسیار خرافاتی هستند. آن‌ها وقایع و اتفاقات مختلف را به صورت اشتباه تفسیر کرده و حتی بر گردن خود می‌اندازند. رفتار، گفتار و باورهای آنان عجیب و غریب است و معمولا روابط اجتماعی بسیار ضعیفی دارند. همچنین ممکن است به وجود توانایی‌های ماورایی همچون حس ششم و کنترل ذهن در خود اعتقاد داشته باشند؛ معمولا به دلیل وجود این اعتقادات عضو فرقه‌های مذهبی خاص می‌شوند. به طور معمول مراجعه آن‌ها به روانشناس برای درمان اختلالات اضطرابی یا افسردگی است و رفتارهای خاص خود را مشکل تلقی نمی‌کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلالات شخصیت دسته A کلیک کنید.  

از علائم اختلال شخصیت اسکیزوتایپال می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. باورهای عجیب (این باورها غیرعادی بوده اما هذیان نیست)

2. داشتن تجربه‌های غیرواقعی و دور از ذهن

3. ظاهر و پوشش نامتعارف

4. روابط احتماعی محدود و ضعیف

5. بی اعتمادی نسبت به دیگران

6. صحبت‌های مبهم و کلیشه‌ای

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اختلال شخصیت اسکیزوتایپال کلیک کنید.

اینفوگرافیک درمان شخصیت اسکیزوتایپال

اینفوگرافیک درمان شخصیت اسکیزوتایپال

درمان اختلال شخصیت اسکیزوتایپال

درمان شناختی رفتاری (CBT):

مانند دیگر اختلالات شخصیت، بهتر است که درمان شخصیت اسکیزوتایپال نیز توسط یک روانشناس بالینی شروع شده و ادامه پیدا کند. شخصیت اسکیزوتایپال، معمولا تحریف واقعیت بیشتری نسبت به اسکیزوئید‌ها دارند. درمانگر باید بسیار مراقب باشد که مستقیما به افکار شخصیت اسکیزوتایپال و ناراحتی‌های او شک نکند تا در محیطی گرم، حمایتی و مراجع محور، روابط اولیه ایجاد شود.

روان درمانی به شخصیت اسکیزوتایپال کمک می‌کند تا در تعاملات اجتماعی مناسب‌تر عمل کرده و یک سیستم پشتیبانی اجتماعی داشته باشد. اضطراب‌های افراطی شخصیت اسکیزوتایپال از اجتماع، مشکلاتی را برای او ایجاد می‌کند. ش

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*