خوشحال می شویم برای دیدن ویدیوهای مرتبط با شیر برای ترک اعتیاد پیج اینستاگرام دکتر فرزاد طباطبایی را دنبال کنید.
شیر برای ترک اعتیاد توسط برخی از متخصصان و مشاوران ترک توصیه و تجویز میشود. اما آیا تغذیه میتواند تاثیری بر روند ترک اعتیاد داشته باشد؟ برای ترک اعتیاد چه رژیمهای غذایی به افراد توصیه میشود؟ آیا واقعا این توصیهها مبنای علمی دقیقی دارند؟ شیر به دلیل خواص و تاثیر سم زدایی که بر بدن دارد، در درمان اعتیاد مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما کسانی که در حال ترک مواد هستند، با مشکلات گوارشی و جسمانی متعددی دست و پنجه نرم میکنند که ممکن است هضم شیر را برای آنها دشوار کند. برای مقابله با این مشکلات بهتر است تحت نظر متخصص ترک بوده و از دستورات او پیروری نمایید. در ادامه به شرح فوائد شیر برای ترک اعتیاد میپردازیم که در کنار سبک زندگی سالم میتواند کمک زیادی به ترک موفق کند. برای کسب اطلاعات در مورد مشاوره ترک اعتیاد کلیک کنید.
سوء مصرف مواد مخدر و یا الکل عوارض زیادی بر بدن انسان وارد می کند. بهبودی از سوء مصرف الکل یا مواد مخدر یک فرآیند تدریجی است و تغذیه و رژیم غذایی یکی از بسیار مسائلی است که در ترک اعتیاد نیاز به توجه دارد. بهبودی از اعتیاد به الکل به ویژه دشوار است زیرا مرحله سم زدایی پیچیده است. (نیازمند نظارت دقیق، داروها و حمایت) و اجتناب از خود الکل در جریان معاشرت روزمره می باشد که کار را دشوار می کند. در این بین غذاها و خوراکی های موجود در رژیم غذایی برای کمک به بازسازی بدن و حفظ سلامتی حیاتی است.
هنگامی که از الکل و مواد مخدر سوء استفاده می کنید غذای کمتری مصرف می کنید (به جز مصرف ماری جوانا). در صورت تغذیه غذاهایی را انتخاب می کنید که مواد مغذی کمتری دارند و یا ممکن است وعده های غذایی شما را حذف کنند. سرعت مصرف انرژی بدن را افزایش می دهید که این خود باعث از دست دادن مواد مغذی از طریق استفراغ و اسهال به روده شده و همین امر باعث آسیب زدن به سیستم گوارشی می شود تا نتواند مواد مغذی موجود در غذا را به درستی جذب کند. غذا بر نحوه عملکرد مغز شما نیز تأثیر می گذارد. وقتی بدن شما مواد شیمیایی مغزی (انتقالدهندههای عصبی) کافی تولید نمیکند یا مواد شیمیایی از تعادل خارج میشوند، احساس تحریکپذیری و اضطراب می کنید. از میل مداوم غذایی، اضطراب و ناتوانی در خواب رنج می برید. استرس ناشی از آن همچنین می تواند بر حافظه تأثیر بگذارد و یا افراد را پارانوئید، خسته، ناراضی یا افسرده کند.
استفاده مدام از مواد یا الکل بسیاری از افراد را به سوءتغذیه دچار میکند. مصرف کنندگان مواد به دلیل بی توجهی به رژیم غذایی خود اکثرا مشکلات گوارشی متعددی را تجربه میکنند. از جملۀ این اختلالات میتوان به یبوست، اسهال، مشکل در هضم غذا و کاهش اشتها اشاره کرد. بنابراین ترک الکل و مواد را برای جلوگیری از عوارض و مشکلات جسمانی و روانی باید جدی گرفت.
هنگامی که فرد تصمیم به ترک مواد می گیرد در واقع باید سبک زندگی جدیدی را آغاز کند که در آن نه تنها مواد را کنار بگذارد، بلکه بتواند اثرات مخربی که اعتیاد در طی سالها در بدن او ایجاد کرده را نیز جبران کند. تغییر سبک زندگی به راحتی امکان پذیر نیست و نیاز به متخصص و روان شناس دارد تا فرد بتواند از عادت های همیشگی و مخرب خود دست بکشد. افراد گرفتار اعتیاد بهتر است در خواب، رژیم غذایی، ورزش، ارتباط با اطرافیان و تفریح و برنامه های خود تغییراتی اعمال کنند. به این ترتیب لازم است یک برنامه پیشگیری از اعتیاد در زندگی افرادی که تصمیم به ترک می گیرند وجود داشته باشد. شیر برای ترک اعتیاد از جمله غذاهای مفید است که کمک بسیاری به بازسازی قوای جسمانی و دفع سموم میکند. در ادامه به طور دقیقتری به فواید آن اشاره میکنیم.
از بین رفتن بافتها و اندامهای مختلف و اختلال در سیستم گوارشی و عصبی، از جدیترین اثرات مخربی است که انواع مواد اعتیاد آور در بدن ایجاد میکنند. افرادی که تصمیم به ترک میگیرند برای اینکه بتوانند آسیب این مناطق را جبران کنند نیاز به برنامه غذایی مغذی دارند که سرشار از پروتئین شیر باشد؛ چرا که پروتئین موجود در شیر به میزان بسیار زیادی در ترمیم بافتهای آسیب دیده تاثیر گذار است. شیر برای سلامت قلب، استحکام استخوان ها، سرطان و بهبود افسردگی به دلیل ویتامین D مفید است.
در نتیجه میتوان گفت مصرف شیر برای ترک اعتیاد تاثیر غیر مستقیمی در این زمینه دارد. چرا که ترک اعتیاد زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که فرد تواناییهای سابق بدن خود را بازیابد. به این ترتیب، شیر با تاثیرگذاری بر بهبود آسیبهای صورت گرفته و تقویت بدن فرد، ترک اعتیاد را تسهیل میکند.
برای مطالعه مقاله تقویت بدن بعد از ترک اعتیاد کلیک کنید.
برخی از متخصصان معتقدند شیر در رفع آثار سموم بر بدن تاثیر بسزایی دارد. پروتئینهای موجود در شیر در دستگاه گوارش به عناصر سمی متصل شده و منجر به دفع آنها از بدن میشوند. به همین خاطر لازم است افرادی که در دوران ترک به سر میبرند، برای سم زدایی بهتر بدن خود، روزانه در رژیم غذاییشان چند نوبت شیر مصرف کنند. به این ترتیب فرایند سم زدایی با سرعت و کیفیت بیشتری پیش خواهد رفت. سم زدایی یا تعویض خون یکی از راه های ترک اعتیاد است که معمولا در مراکز ترک اعتیاد توسط متخصصین بیهوشی و مشاوران ترک صورت می گیرد. سم زدایی شامل تدریجی و ناگهانی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سم زدایی برای ترک اعتیاد کلیک کنید.
توجه به یک نکته در مصرف شیر برای کسانی که در حال ترک اعتیاد هستند بسیار ضروری است؛ بدن فرد معتاد در جذب مواد غذایی ضعیف عمل میکند و به زمان بیشتری برای هضم بهتر غذا نیاز دارد. به همین دلیل باید روند شیر خوردن خود را به چند وعده تقسیم کنید تا شیر برای ترک اعتیاد عملکرد و تاثیر بیشتری برای شما داشته باشند. به این منظور بهتر است که یک لیوان و نیم شیر را در سه وعده مصرف کنید تا با این روش بالاترین میزان جذب شیر را داشته باشید. رعایت این موضوع در مورد وعدههای غذایی نیز صدق میکند. مطالعات نشان داده که معتادان در حال ترک باید در وعدههای مختلف و متناوب، غذاهای سبک و پر ویتامین مصرف کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه غذاهای مفید برای ترک کلیک کنید.
ترک اعتیاد فرایند سختی است که فشار جسمانی و روانی زیادی برای فرد ایجاد میکند. به همین دلیل ضروری است که فرد از یک متخصص کمک بگیرد تا او را در این مسیر یاری نماید. متخصصان حوزه ترک اعتیاد به شما کمک میکنند تا با موفقیت این مسیر را پشت سر بگذارید و راههای مقابله با مصرف مجدد را نیز بشناسید. همچنین با کمک مشاوره ترک اعتیاد میتوانید رابطه خود را با خانوادهتان احیا کنید و اعتماد آنان را مجددا جلب نمایید. متخصصان و روانشناسان مرکز مشاوره حامی هنر زندگی در خدمت شما هستند تا در هر کجا که هستید به صورت تلفنی در این زمینه یاریتان کنند. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد و دریافت مشاوره تلفنی کلیک کنید.
دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای مورد نیاز نشانه گذاری شده اند*